ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΖΩΔΙΑ — 31 Ιανουαρίου 2013
  • Views260
Κριός
Σήμερα, Κριοί, ξυπνάτε και ξέρετε κατευθείαν τι πρέπει να κάνετε. Δεν υπάρχει λόγος να το φιλοσοφήσετε ή να αναλωθείτε σε συζητήσεις με φίλους. Πιάστε αυτόν που πρέπει και πείτε του αυτό που κρατάτε μέσα σας. Μην προτρέχετε σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας- οι εξελίξεις που αναμένονται είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.
Ταύρος
Μήπως αφήσατε επίτηδες μια κακή εμπειρία στα ερωτικά να σας πάρει από κάτω, για να μη χρειαστεί να ξαναεμπλακείτε στο ερωτικό παιχνίδι σύντομα; Ταύροι, η Αφροδίτη δεν σας αφήνει περιθώριο για διαλείμματα- η έλξη είναι κάτι που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Στρωθείτε στη δουλειά σήμερα και μην περιμένετε αποτελέσματα πριν την επόμενη εβδομάδα.
Δίδυμος
Μη ντραπείτε να υψώσετε τη φωνή σας, αν οι καταστάσεις που διαμορφώνονται, σας βρίσκουν αντίθετους. Κανείς δεν πρόκειται να υπερασπιστεί το συμφέρον σας, αν δεν το κάνετε εσείς οι ίδιοι. Μια δοκιμασμένη φιλία αποδίδει εκλεκτούς καρπούς και σας ανταμείβει που κάνατε τόση υπομονή. Μην επαναπαυτείτε όμως, όσο ικανοποιημένοι κι αν μείνετε.
Καρκίνος
Καρκίνοι, είστε πολύ κοντά στο να επιτύχετε αυτό ακριβώς που σχεδιάζατε στον τομέα των ερωτικών. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βάλει επίτηδες μερικά εμπόδια (ενδεχομένως χωρίς να τα έχει ανάγκη) αλλά ο Άρης σας δίνει την πυγμή που χρειάζεστε για να κρατηθείτε στο ύψος σας. Αλλαγές στα οικογενειακά, στις οποίες οφείλετε να είστε παρόντες.
Λέων
Ο ανταγωνισμός είναι εντονότατος σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής σας ζωής σήμερα και η αλληλεγγύη στην οποία ελπίζατε, είναι μάλλον ουτοπικός στόχος. Δείξτε το σκληρό σας πρόσωπο, ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών. Οι ισορροπίες των ερωτικών μεταβάλλονται αργά αλλά σταθερά. Μην παραμελήσετε αυτό το κομμάτι της ζωής σας γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεων.
Παρθένος
Παρθένοι, κάνατε ό, τι μπορούσατε για να προσελκύσετε ένα συγκεκριμένο άτομο και τώρα θα πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Η αντίδρασή του στην ξαφνική σας αποχή θα δείξει κατά πόσο του λείψατε. Περιορίστε κάπως τις δαπάνες σας, γιατί προσεχώς θα χρειαστεί να ξοδευτείτε για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.
Ζυγός
Η Αφροδίτη σας δίνει το πάνω χέρι στο ερωτικό παιχνίδι και πλέον τα θέλω και οι ανάγκες σας τυγχάνουν μεγαλύτερου σεβασμού σε σχέση με πριν. Θα πρέπει να αγωνιστείτε, Ζυγοί, για να παγιώσετε τη θέση σας αυτή. Μην πείτε όχι σε μια ελκυστική πρόταση, απλώς επειδή φοβάστε μην εκτεθείτε και δώσετε λαβές για σχόλια.
Σκορπιός
Η τάση σας να ελέγχετε τα πράγματα και να βάζετε ανθρώπους και καταστάσεις σε αυστηρά κουτάκια, πρέπει κάπου εδώ να τελειώσει, Σκορπιοί. Ο προγραμματισμός δεν είναι πάντα η λύση στα προβλήματά μας και η Σελήνη σας βοηθάει (με κάπως άκομψο τρόπο) να το αντιληφθείτε. Προσοχή στις μετακινήσεις σήμερα- ειδικά αν κινείστε με αυτοκίνητο.
Τοξότης
Έχετε τα μάτια σας διάπλατα ανοιχτά σήμερα, Τοξότες, γιατί το πεδίο των ερωτικών δεν είναι καθόλου ασφαλές, όσο σίγουροι κι αν νιώθετε για τις κατακτήσεις σας. Μήπως το ενδιαφέρον που δείχνουν μερικοί για τη σχέση σας, δεν είναι και τόσο αγνό τελικά; Μια διατροφική σας θυσία επιτέλους αποδίδει τα αποτελέσματα που ζητούσατε.
Αιγόκερως
Η αδιαφορία δεν είναι η ενδεδειγμένη στάση αυτή τη στιγμή, Αιγόκεροι, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα επαγγελματικά σας. Αντιμετωπίστε ευθέως ό, τι σας κάνει να δυσανασχετείτε και πάρτε το σχετικό ρίσκο χωρίς δισταγμό. Ο Δίας ευνοεί τις μεγαλεπήβολες οικονομικές επιδιώξεις, αλλά δεν σας παρέχει προστασία από την αλαζονεία.
Υδροχόος
Το διάλειμμα που θα πρέπει να κάνετε από τις ερωτικές σας περιπλανήσεις θα αποβεί ευεργετικό για την ψυχική σας υγεία, Υδροχόοι. Καλύτερα να βρείτε τον χαμένο σας εαυτό πριν ψάξετε για το άλλο σας μισό. Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά- ο κόπος σας δεν πήγε χαμένος τελικά. Ο αγώνας όμως, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
Ιχθύς
Οι δεύτερες ευκαιρίες φορέθηκαν πολύ το τελευταίο διάστημα, επομένως είναι λογικό να τις έχετε βαρεθεί πια. Αρκετά υπομείνατε για χάρη μερικών αχάριστων προσώπων- καιρός να γυρίσετε σελίδα και να δώσετε ευκαιρίες σε ανθρώπους με λευκό μητρώο. Σε καλή φάση οι μέχρι πρότινος ταραγμένες σας σχέσεις με τον φιλικό σας κύκλο.
Print Friendly

Τα ζώδια σήμερα 23/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 23/10/2016

Οκτώβριος 23, 2016
Τα ζώδια σήμερα 16/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 16/10/2016

Οκτώβριος 16, 2016
Τα ζώδια σήμερα 15/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 15/10/2016

Οκτώβριος 15, 2016
Τα ζώδια σήμερα 12/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 12/10/2016

Οκτώβριος 12, 2016

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments