ΚΟΣΜΟΣ — 22 Φεβρουαρίου 2013
  • Views531

Παρά το γεγονός, πως το όνομα του Άγγλου, έχει δοθεί στη δημοσιότητα (Άλαν Μπρέι), εκείνος, το πρωί της Παρασκευής κατά την άφιξή του στα δικαστήρια του Λιντς, εμφανίστηκε καλυμμένος με μια ολόσωμη κάπα, full face και γυαλιά ηλίου, ώστε να αποφύγει την αποτύπωση του προσώπου του από τους φωτογράφους που βρέθηκαν στο σημείο.

Ο παιδόφιλος, έλεγε διαρκώς στο θύμα του, πως θα εγκαταλείψει τη γυναίκα του και πως θα την πάρει να ζήσουνε μαζί τον έρωτά τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, το δικαστήριο τον καταδίκασε για αυτές του τις πράξεις, αναφέρει το koolnews.

Οι γονείς την 14χρονης, ανακάλυψαν τι συνέβαινε, όταν «έπιασαν» τη μικρή να κάθεται πολύ αργά στον υπολογιστή της. Στη συνέχεια, μπήκαν στον λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook και έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν είδαν το περιεχόμενο των μηνυμάτων που λάμβανε από τον 41χρονο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, δε, στο σπίτι του, οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι, αφού είδαν και τον ίδιο να πρωταγωνιστεί σε φωτογραφίες, κατά τη διάρκεια βιασμού ανήλικου κοριτσιού.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, η εμφάνισή του στην αναπηρική καρέκλα, είναι αποτέλεσμα κάποιων σοβαρών αρθριτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πελάτης της. Όπως εκείνη δήλωσε ενώπιων των δικαστών, η παιδοφιλική του συμπεριφορά, ξεκίνησε από το γεγονός πως δεν μπορούσε να κάνει σεξ. Ξεκίνησε βλέποντας βίντεο στο διαδίκτυο, αλλά με το πέρασμα του καιρού, η διαστροφή του ολοένα και μεγάλωνε.

paidofilos-emfanisi-dikastiria-570

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments