ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 26 Απριλίου 2013
  • Views140

Δήλωση του προέδρου του τοπικού Συμφώνου Ποιότητας Ροδόπης

Το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας Ροδόπης είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, εθελοντικής μορφής και τοπικού χαρακτήρα, με μέλη παραγωγούς, επαγγελματίες και μεταποιητές της Ροδόπης.  Στηρίζεται σε αξίες που δοκιμάστηκαν, συνυφαίνονται με την πορεία της χώρας μας στο χρόνο και αξιοποιούν ως, ελάχιστον, παραδοχές όπως: Η γεωγραφία και η απορρέουσα από αυτήν ιδιαίτερη πολιτισμική ταυτότητα ενός τόπου είναι αυτές που καθορίζουν την πορεία του.

Ετοιμότητα στο Νοσοκομείο Ξάνθης για τις αιμοδοσίες της Χ.Α.

Συναγερμός έχει σημάνει σε Νοσοκομεία όλης της χώρας μετά την εξαγγελία της Χ.Α. ότι προτίθεται να κάνει «αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες» το ερχόμενο Σάββατο. Μετά τα πολλά περιστατικά που συνέβησαν σε Νοσοκομεία της χώρας που έφτασαν μέχρι και στην απομάκρυνση μελών του ακροδεξιού κόμματος από Διοικήσεις Νοσοκομείων, υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αποτραπούν προκλήσεις ή άλλα περιστατικά όπως αυτό που συνέβη στο Κρατικό της Νίκαιας . Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης Θανάσης Μπαμπαλίδης, δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο Νοσοκομείο άτομα με σημαίες και άλλα παρόμοια διακριτικά. Σε κάθε περίπτωση που θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τους οπαδούς της ΧΑ, θα κληθεί η Αστυνομία, διευκρινίζει, αφού η security δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί αυτά τα φαινόμενα.

13 φορείς της Ξάνθης συμμετέχουν στο πρόγραμμα διανομής τροφίμων της ΕΕ για το 2013

13 Φορείς συμμετέχουν για το 2013 στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Ξάνθη. Ο σχετικός πίνακας καταρτίστηκε και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Υπεύθυνη υπηρεσία για την Ξάνθη είναι η διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, όπου λειτούργησε η σχετική επιτροπή ελέγχου συμμετοχής των φορέων στο πρόγραμμα. Στη συνέχεια οι 13 φορείς της Ξάνθης που εκπροσωπούνται στο πρόγραμμα θα παραλάβουν και θα διανείμουν σε πολίτες τα τρόφιμα.

 

 

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments