ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 01 Ιουλίου 2013
  • Views222

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βύρων Πολύδωρας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real υποστήριξε πως πρέπει να γίνει ένα άνοιγμα προς τη Χρυσή Αυγή.

Ο κ. Πολύδωρας δήλωσε πως όταν ακούει για το πώς να εξουδετερωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή “είμαστε εκτός τόπου και χρόνου”, ζητώντας μία ευρύτατη συνεννόηση για μία εθνική άμυνα.

Σε ερώτηση για το εάν πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή, ο κ. Πολύδωρας απάντησε με σοκαριστική ευκολία “Βεβαίως”. Και δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αλλά συνέχισε λέγοντας πως “μας έπιασε η ευαισθησία για τη Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600.000 ανθρώπους, θα ψηφιστει από ένα εκατομμύριο και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμαρης.

Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να υπεραμυνθεί των απόψεών του, τόνισε πως όσοι είναι αντίθετοι να πάνε στον Άρειο Πάγο και να κάνουν αίτηση να θέσουν το συγκεκριμένο κόμμα εκτός νόμου “όπως είπε ο κ. Βενιζέλος. Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάστασή μας”.

Δεν έμεινε μόνο σε αυτά ο κ. Πολύδωρας αλλά άφησε αιχμές και για το κόμμα του αλλά και για την πολιτική που ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς, χαρακτηρίζοντας το success story ψυχολογική ένεση και σημειώνοντας πως η ελληνική κυβέρνηση συνεχώς υποχωρεί στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε τον εαυτό του σαν θηρίο στο κλουβί και δήλωσε ενοχλημένος πως από την αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου που είχε υποσχεθεί η Νέα Δημοκρατία το 2012, εκείνος βλέπει βηματισμούς στο τέλμα και ήττες στη διαπραγμάτευση.

Σχετικά με τον κ. Βορίδη και τις δηλώσεις του περί Ανδρέα Παπανδρέου τόνισε πως ήταν σωστή η άποψή του αλλά άκαιρη, ενώ εξέφρασε και τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε η ΕΡΤ.

Η εκπρόσωπος Τύπου, Άννα Ασημακοπούλου χαρακτήρισε τα όσα είπε ο κ. Πολύδωρας “περίεργη δήλωση”, κάτι που δείχνει πως όχι μόνο δεν αποδέχεται την άποψη του βουλευτή της, αλλά ουσιαστικά βλέπει πίσω από αυτή τη δήλωση κάποια σκοπιμότητα ή κάποιο σχεδιασμό.

Η κα Ασημακοπούλου συνέχισε τη δήλωσή της λέγοντας πως είναι περίεργη αυτή η άποψη “¨γιατί είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί”.

Μετά από αυτή τη δήλωση της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως η παρουσία του κ. Πολύδωρα στο κόμμα είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη και πλέον είτε το κόμμα θα πρέπει να προχωρήσει στην διαγραφή του είτε ο κ. Πολύδωρας θα πρέπει να σηκώσει το γάντι και να αναλάβει το κόστος των δηλώσεών του.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments