ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 24 Ιουλίου 2013
  • Views161

Σχόλιο για την απόφαση της Χρυσής Αυγής να οργανώσει συγκέντρωση το απόγευμα, ανήμερα της επετείου για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα

Για ένα «θλιβερό κακέκτυπο του ναζιστικού ολοκληρωτισμού» κάνει λόγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας σχολιάζοντας την απόφαση της Χρυσής Αυγής να οργανώσει συγκέντρωση το απόγευμα και να μοιράσει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες, ανήμερα της επετείου για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα.

Σε μια σκληρή δήλωσή του, ο κ. Δένδιας αναφέρει ότι οι «φιλεύσπλαχνοι» νεοναζί θα κληθούν να εξαντλήσουν αλλού τον «φιλανθρωπικό» τους οίστρο καθώς, όπως αναφέρει, η προσχηματική επίκληση διανομής τροφίμων, συνιστά έμπρακτη ειρωνεία προς τη χειμαζόμενη από την κρίση ελληνική κοινωνία, ανήμερα της συμπλήρωσης 39 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται πως χθες ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να προχωρήσει στην προγραμματισμένη για σήμερα διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής καθώς, όπως είπε, είναι από τη μια παράνομη «καθώς δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία αδειοδότησης» και από την άλλη «πολιτικά απαράδεκτη, διότι προάγει συνειδητά το ρατσισμό και την ξενοφοβία».

Μετά την απόφαση του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου να πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στην πλατεία Αττικής, στελέχη του ακροδεξιού κόμματος θεωρούν πως ούτε ο δήμος Αθηναίων, ούτε η αστυνομία θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν την πολιτική εκδήλωση ενός κοινοβουλευτικού κόμματος.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments