ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 27 Ιουνίου 2013
  • Views178

Πόσοι άραγε θυμούνται ότι μόλις πέντε μέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στου Ευρωμπάσκετ της Αθήνας το 1987, η «επίσημη αγαπημένη», η Εθνική ομάδα μπάσκετ είχε αντιμετωπίσει τη Μικτή Ευρώπης στο Αλεξάνδρειο σ’ ένα παιχνίδι προς τιμή του Βασίλη Γκούμα.

Ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Φασούλας, ο Χριστοδούλου και τα άλλα παιδιά είχαν βρεθεί αντιμέτωποι μ’ ένα γαλαξία αστέρων.

Ένα μέρος από μια ακόμη μονομαχία Γκαλη(47 πόντους) – Πέτροβιτς πέντε μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του Ευρωμπασκετ από την Ελλάδα, σε φιλική αναμέτρηση φιέστα στη Θεσσαλονίκη. Στο κατάμεστο Αλεξανδρειο με 6000 φιλάθλους και άλλους 5000 έξω από το γήπεδο.

Ένας γαλαξίας αστέρων βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο με την μεικτή Ευρώπης να αποτελείται από 9 παίκτες ( Οι δυο παίκτες του Άρη Γκάλης και Γιαννάκης αγωνίστηκαν με την εθνική Ελλάδος και ο Σαμπονις ήταν τραυματίας).

Πετροβιτς,Μανιφικο,Βρανκοβιτς,Κροπιλακ,Ντακουρι, Μπερκοβιτς,Τζαμσι,Ριβα,Σμιτς και προπονητής ο Τσεχοσλοβάκος Παβελ Πετερα.

Ακολούθησαν διάφορα παιχνίδια της μικτης Ευρώπης στη Σόφια και στο Τελ Αβίβ με τους Γκάλη, Γιαννάκη και Πέτροβιτς να είναι για πρώτη φορά συμπαίκτες.


Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments