ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 07 Ιουνίου 2012
  • Views342

Για τις 21 Νοεμβρίου αναβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης μεγάλου χρηματικού ποσού το 2002, από τα ταμεία της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, στην υπόθεση, πλην του Μάκη Ψωμιάδη, είναι επίσης κατηγορούμενοι δύο συγγενικά του πρόσωπα, που φέρονται να εμπλέκονται στις πράξεις της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με την κατηγορία, οι τρεις εμπλεκόμενοι εκταμίευαν ποσά από την ομάδα, εμφανίζοντάς τα ως πληρωμές για έργα κατασκευής αθλητικού κέντρου στους Θρακομακεδόνες. Τα έργα αυτά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, σύμφωνα με την κατηγορία, προκατέβαλε χρήματα σε εργολάβο ενώ όπως αποδείχθηκε δεν είχε γίνει καν η αγορά του ακινήτου, η οποία τελικά δεν υλοποιήθηκε.

Η εκδίκαση αναβλήθηκε καθώς η απόφαση των αρχών της ΠΓΔΜ για έκδοση του Ψωμιάδη αφορά μόνο τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, ενώ εκκρεμεί η απόφαση επί του αιτήματος και για την υπόθεση της ΑΕΚ.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016
Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments