ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 20 Φεβρουαρίου 2013
  • Views364

«Η Χρυσή Αυγή δε σταματιέται, ούτε με τρομοκρατικές επιθέσεις, ούτε με παράνομες εισβολές ενόπλων κρατικών υπαλλήλων στα κομματικά της γραφεία», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος στα επεισόδια στον Άλιμο και την Ανάβυσσο.

Το εθνικιστικό κόμμα δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του ένα βίντεο και μία φωτογραφία για την υπόθεση που αφορά σε καταγγελία συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ ότι χτυπήθηκε από μέλη του, ως απάντηση «στα θλιβερά κόμματα της αριστεράς και στο ψευτοδεξιό κράτος του Σαμαρά που αγωνίζονται από κοινού να το πλήξουν».

Η Χρυσή Αυγή επισημαίνει ότι «η Αστυνομία εξέδωσε μία ανακοίνωση, στην οποία ψευδώς αναφέρεται ότι: “Ο Διοικητής του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, μαζί με την αναγκαία δύναμη, πήγε εξωτερικά των γραφείων και χωρίς να εισέλθει στους εσωτερικούς χώρους ενημέρωσε για το περιστατικό Βουλευτή του συγκεκριμένου κόμματος, ο οποίος εμφανίστηκε ως υπεύθυνος της εκδήλωσης”. Στην πραγματικότητα πολυμελής ομάδα αστυνομικών εισέβαλε στο κτίριο των γραφείων μας, μέχρι την είσοδο της αίθουσας όπου τελείτο η ομιλία. Αν δε βρισκόταν στο χώρο ο Συναγωνιστής Γερμενής για να τους επαναφέρει στην τάξη, κάνοντας αναφορά στη βουλευτική του ιδιότητα, θα φτάναμε σε καταστάσεις βορείου Κορέας».

Η Χρυσή Αυγή αναφέρει ακόμα ότι «εν συνεχεία μηνύθηκαν όλοι οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην εν λόγω παράνομη επιχείρηση και ζητήσαμε να ενημερωθούμε για τα ονόματα των αξιωματικών που έστειλαν 2 διμοιρίες ΜΑΤ και ΥΜΕΤ σε γραφεία πολιτικού κόμματος».

«Ζητούμε επίσης να μάθουμε αν υπήρξε ποτέ ανάλογο γεγονός στα χρονικά της μεταπολίτευσης, δηλαδή να εισβάλουν ένοπλες αστυνομικές δυνάμεις σε γραφεία κόμματος, τα οποία εν συνεχεία πολιορκήθηκαν από διμοιρίες ΜΑΤ, που παρενοχλούσαν τους συμμετέχοντες – μεταξύ των οποίων ανήλικα παιδάκια και ηλικιωμένες κυρίες – σε νόμιμη εκδήλωση», αναφέρεται στην ανακο΄πινωση του κόμματος».

Τονίζεται δε ότι «τις εν λόγω παράνομες ενέργειες κάλυψε απόλυτα ο θλιβερός υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ μέσω twitter. Με τον ίδιο τρόπο μας είχε απαντήσει και παλαιότερα, όταν είχαμε καταγγείλει τις διασυνδέσεις του με τη μασωνία και τους εβραίους τραπεζίτες της οικογένειας Ρότσιλντ».

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments