ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ — 09 Φεβρουαρίου 2013
  • Views364

Κλειστό για μια ολόκληρη εβδομάδα θα παραμείνει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην καθυστερημένη έκδοση του ΦΕΚ με το νέο Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου.
Όσο δεν προχωράει η διαδικασία το Δημοκρίτειο δεν μπορεί να προχωρήσει στην έγκριση του προϋπολογισμού του και ως εκ τούτου στη εκτέλεση οποιαδήποτε δαπάνης για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου.
Το γραφειοκρατικό κώλυμα αυτό που έχει ανακύψει δεν επιτρέπει στο ΔΠΘ να ξοδέψει χρήματα για την κάλυψη των αναγκών του, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται για ακόμη μια φορά στη θέρμανση τόσο των αιθουσών διδασκαλίας όσο και των φοιτητικών εστιών.
Πρόσφατα φοιτητές κατήγγειλαν στο ThrakiToday.com πως η κακοκαιρία σε συνδυασμό με την έλλειψη θέρμανσης ανάγκασε πολλούς από τους διαμένοντες στις εστίες να επιστρατεύσουν σόμπες και σώματα θέρμανσης, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που λόγω έλλειψης χρημάτων έμειναν πλήρως χωρίς θέρμανση. Παράλληλα, προβλήματα παρατηρούνται και μέσα στις αίθουσες διδασκαλίες, οπού ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες φοιτητές επιλέγουν να διατηρούν επιμελώς κουμπωμένα τα μπουφάν τους λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments