ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 20 Φεβρουαρίου 2013
  • Views352

Συνελήφθη χθες (19-02-2013), το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, ένας 50χρονος  χειρουργός – ορθοπεδικός, Διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παθητική δωροδοκία.

Προηγήθηκε καταγγελία ιδιώτη ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία ο 50χρονος χειρουργός – ορθοπεδικός, ζήτησε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, για χειρουργική επέμβαση, που είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα στη μητέρα του.

Χθες το απόγευμα, σε προκαθορισμένο ραντεβού στο γραφείο του στο Νοσοκομείο, ο γιατρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, αφού προηγουμένως παρέλαβε το χρηματικό ποσό, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα (20-02-2013) στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Υπενθυμίζεται ότι η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210 – 8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments