ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 26 Μαΐου 2012
  • Views166

“Ρωτάμε την ΕΠΟ που θα παίξουν Βόλος και Καβάλα αν εγκρίνουμε τον φάκελο τους και δεν μας απαντά”, αποκάλυψε η κ.Ειρήνη Μαρούπα, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική “Εφεση στον Σκάϊ”, η κ.Μαρούπα τόνισε ότι “την Τρίτη θα κριθεί η τύχη των δύο ομάδων, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ΕΠΟ δεν δίνει μια απάντηση στο απολύτως λογικό ερώτημα μας”.

Αναφερόμενη στο θέμα που προέκυψε με τον ΠΑΟΚ, ήταν σαφής: “Αν τα χρήματα του δανείου Σαββίδη δεν είναι καθαρά, θα ανακαλέσουμε την άδεια που έδωσε η ΕΠΟ. Ο νόμος προβλέπει ότι σε περιπτώσεις δημοσίου συμφέροντος, όπως είναι το ξέπλυμα χρήματος, η ΕΕΑ οφείλει να κινηθεί”.

Συμφώνησε ότι υπάρχει επικάλυψη αρμοδιοτήτων αναμέσα στην ΕΕΑ και την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και τόνισε:“Γιατί δεν συμφωνεί η ομοσπονδία να υπάρχει μία και μοναδική επιτροπή; Αν κάνει καλα τη δουλειά, δεν θα χρειάζεται να παρεμβαίνουμε εμείς. ίσως και να αυτοκαταργηθούμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να συννενοηθούμε σε απλά θέματα και φτάσαμε στη λαϊκή ρήση “όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι…”. Στην ΕΕΑ δεν έχουμε χρήματα να προσλάβουμε έναν οικονομολόγο ή έναν ορκωτό λογιστή για να κάνουμε τη δουλειά μας. Γι΄αυτό τον λόγο δεν έχει προχωρήσει το θέμα της υπεξαίρεσης των 2,8 εκ.ευρώ από πρόεδρο ομάδας της Football League”.

Πηγή: dikisports.blogspot.com

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments