ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 20 Σεπτεμβρίου 2012
  • Views192

Την Παρασκευή (21/9) στις 12 το μεσημέρι θα διεξαχθεί έκτακτο ΔΣ στη Football League, με Θέμα την ενημέρωση από την αρμόδια Επιτροπή για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο και αν τελικά η Super League θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση. Στη συνέχεια θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος 2012-13, με 21 ομάδες, αφού λίγο πριν τις 9 το βράδυ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας Γεώργιος Τσοκτουρίδης έλαβε επίσημη πρόσκληση για να παραστεί ως εκπρόσωπος των “Αργοναυτών” στην κλήρωση (όπως και οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου και Ηρακλή).

Είχε προηγηθεί, πάντως, έντονο παρασκήνιο καθώς μέχρι και την τελευταία ώρα δεν είχε γίνει γνωστό πόσες ομάδες θα συμμετέχουν σε αυτό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα http://dikisports.blogspot.gr, η θέση του προέδρου της Football League Σπ.Καλογιάννη ήταν σαφής: Αν η Σούπερ Λίγκα στείλει το έγγραφο επιβεβαίωσης της συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ μέχρι αύριο, η κλήρωση θα γίνει με 21 ομάδες. Αλλιώς θα γίνει με 18. Την ίδια στιγμή, ο ΟΠΑΠ είχε αποστείλει έγγραφο στην Super League, με το οποίο δεχόταν να δώσει το απαιτούμενο ποσό των 3,5 εκατομμυρίων € προκειμένου να αυξηθούν οι ομάδες της SL από 16 σε 18.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας Γεώργιος Τσοκτουρίδης, μιλώντας στο ENA CHANNEL, τόνισε ότι το ποτάμι, πλέον, δεν γυρίζει πίσω. Ο κ. Τσοκτουρίδης μίλησε, παράλληλα, και για τις μεταγραφές (δηλώνοντας ότι αναμένονται και άλλες μεταγραφικές κινήσεις, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επαφές με παίκτες όπως ο Χαριστέας και ο Αμανατίδης), για τα εισιτήρια διαρκείας (για τα οποία επεσήμανε ότι πωλούνται σε πολύ χαμηλές τιμές, καθώς αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσει ο κόσμος να τα προμηθευτεί) αλλά και για το στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” και το βοηθητικό γήπεδο (για τα οποία δήλωσε ότι χρειάζονται κάποιες εργασίες συντήρησης).

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=TC6wwn_dOl0[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments