ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 24 Ιουλίου 2012
  • Views358

Για την Τετάρτη 25 Ιουλίου, αντί για την Τρίτη 24, μετατέθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης Απόστολου Παπουτσάκη. Μια συνεδρίαση την οποία αναμένουν με ιδιαίτερη αγωνία οι ΠΑΕ Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής προκειμένου να οριστικοποιηθεί και επίσημα η επάνοδος των 3 ομάδων στις επαγγελματικές κατηγορίες (και συγκεκριμένα στην Football League).

Άπαντες αισιοδοξούν, πάντως, για την θετική έκβαση της συνεδρίασης αυτής, καθώς οι δεσμεύσεις του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου και του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη δείχνουν την πρόθεση όλων των πλευρών για επιστροφή της Καβάλας στην Football League. Βέβαια, όσο οι μέρες περνάνε και οριστική απόφαση δεν εκδίδεται, τόσο πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν την Καβάλα (αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή) να “συμβιβάζονται” με την ιδέα της Football League 2 (μιας και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι υπόλοιπες ομάδες της Football League 1 ζητούν ανταλλάγματα όπως αύξηση της επιχορήγησης από τον ΟΠΑΠ προκειμένου να δεχτούν στους κόλπους τους τις 3 ομάδες).

Τα σενάρια αυτά, πάντως, καυτηρίασε με δηλώσεις του στο ENA CHANNEL ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας Γεώργιος Τσοκτουρίδης, ο οποίος μίλησε για δημοσιογράφους που επιθυμούν, για τους δικούς τους λόγους, να μην δουν τις 3 ΠΑΕ στην Football League.

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/ixoi_analitis/23_07/TSOKTOURIDIS_23_07.mp3″ colors=”#900345″ id=”1″ nums=”1″]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments