ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 14 Ιανουαρίου 2013
  • Views199

Εκτός αριστερής ιδεολογίας και χωρίς πολιτικά κριτήρια η νέα γενιά τρομοκρατών. Ανησυχεί η αστυνομία που δεν μπορεί να προβλέψει

Νέο επεισόδιο μικρο-τρομοκρατίας παίχτηκε τα ξημερώματα έξω από τα κεντρικά γραφεία της Νέας ημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου σημειώνθηκε επίθεση με καλάσνικοφ κατά των κτιριακών εγκαταστάσεων. Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει πληροφορίες που μετέδωσε το Sofokleousin.gr μετά την επίθεση στους 5 δημοσιογράφους και στο σπίτι του αδερφού του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Το Sofokleousin.gr είχε αποκαλύψει πως η ΕΛ.ΑΣ αναμένει νέο κύμα επιθέσεων εντός των επομένων ημερών, χωρίς όμως να μπορεί να υπολογίσει στόχους και μέσα που θα επέλεγαν οι τρομικράτες.

Το τελευταίο χτύπημα καθώς και αυτό στο σπίτι του αδερφού του Σίμου Κεδίκογλου αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για ακροαριστερούς τρομοκράτες, αλλά για νέα γενιά αταυτοποίητων ανταρτών πόλεων, χωρίς συγκεκριμένη ιδεολογία και τρόπο δράσης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πυρά προήλθαν από δύο όπλα τύπου Καλάσνικοφ. Οι δύο άγνωστοι κατέβηκαν από τη μοτοσικλέτα και μόλις έγιναν αντιληπτοί έριξαν πυρά κατά του κτιρίου της ΝΔ. Συγκεκριμένα στόχευσαν στο γραφείο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, η αστυνομία βρήκε και μια σφαίρα στο γραφείο του κ. Σαμαρά.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν αποκλείσει την περιοχή, άνδρες της αντιτρομοκρατικής, αλλά και ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Έως τώρα έχουν εντοπισθεί εννέα κάλυκες από AK- 47 «Καλάσνικοφ», που στάλθηκαν σε εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση. Επίσης, φως στην υπόθεση θα ρίξουν και οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

Πηγή: sofokleousin.gr

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments