ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 09 Ιουνίου 2013
  • Views141
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 36χρονος, ο οποίος το πρωί της Κυριακής έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και μη φορώντας κράνος, υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, στη Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο, 36χρονος Βολιώτης, ο οποίος το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 7.25 και στην προσπάθειά του να μπει στην οδό Φερών από την οδό Παγασών, μέσω της μεγάλης αριστερής στροφής που ενώνει τις δύο οδούς στη συνοικία των Παλαιών Βόλου, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, το οποίο ανετράπη.

Από διερχόμενο οδηγό ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Τροχαία Βόλου. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του και η αναγκαιότητα νοσηλείας του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεδομένης της πληρότητας στη Μονάδα, αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου τελικώς μεταφέρθηκε διασωληνομένος από ασθενοφόρο και νοσηλεύεται στην Μ.Ε.Θ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 36χρονος, που οδηγούσε δίκυκλο μικρού κυβισμού, είχε καταναλώσει αλκοόλ και δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Διενέργεια για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Print Friendly

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments