ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΓΓΑΙΟ — 17 Ιανουαρίου 2013
  • Views136

Στο πλαίσιο της Ημερίδας Ενημέρωσης «Κανόνων παιχνιδιού» και «ΚΑΠ» που διοργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας,  την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2012, στο Αμφιθέατρο Δημοκρατίας στην Ελευθερούπολη, ο δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλειος Ξουλόγης, βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Ο  Χρόνης Γαϊτατζής, κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης αναφέρθηκε εν συντομία στον δήμαρχο Παγγαίου, τονίζοντας συγκεκριμένα το γεγονός ότι από πολύ νεαρή ηλικία εμπλέκεται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού, εκλέγεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ Καβάλας, ενώ  για 10 περίπου χρόνια, υπηρέτησε το τοπικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα ο κ. Γαϊτατζής, σημείωσε  ότι και με την ιδιότητα του δημάρχου, ο κ. Ξουλόγης συνεχίζει να βοηθά το ποδόσφαιρο μέσα από την στήριξη που παρέχει στα Σωματεία του Δήμου Παγγαίου.

Μεταξύ τον βραβευθέντων οι  κ.κ Λαμπίδης Νικόλαος, Μηλιάδης Σταύρος, Ιωάννου Σταύρος,  Μαρούδας Γεώργιος,  Κουτσικάρης Κωνσταντίνος  και Χωλίδης Νικόλαος για την μεγάλη προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, ενώ ιδιαίτερο χαρακτήρα στην εκδήλωση  προσέδωσε και η  βράβευση της  αθλητικογράφου Ντίνας Τσολακίδου,  για το σπουδαίο έργο της  στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments