ΚΑΒΑΛΑ — 06 Νοεμβρίου 2012
  • Views215

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=C1Fh6O1ysw8[/tube]

Μεγάλη ήταν η πορεία που ακολούθησε την συγκέντρωση των σωματείων εργαζομένων και των συνδικάτων με αγωνιστικό πνεύμα και υψηλό φρόνημα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών νέοι γέροι άνεργοι αλλά και σωματεία εργαζομένων συμμετείχαν στην δυναμική πορεία που είχε ως αφετηρία τον Δημοτικό Κήπο. Οι διαδηλωτές με πανό κατά της κυβέρνησης και της τρόικας φωνάζανε συνθήματα για την λιτότητα την ανεργία και την φτωχοποίηση όλων των κοινωνικών στρωμάτων της χώρας.

Η πορεία ξεκίνησε από τον δημοτικό κήπο όπου από νωρίς αστυνομικές δυνάμεις έκαναν αισθητή την παρουσία τους τόσο για την ρύθμιση της κυκλοφορίας όσο και για την αποφυγή πιθανών επεισοδίων.

Η πορεία των εκατοντάδων διαδηλωτών κινήθηκε στην οδό Βενιζέλου όπου και έκλεισε την κυκλοφορία για περίπου 15 λεπτά με συνθήματα κατά των μέτρων και της τρόικας.

Η πορεία έστριψε στην πλατεία Ομονοίας κάνοντας μία μικρή στάση στην πλατεία και βγήκε στην οδό Ομονοίας την οποία και διέσχισε μέχρι το ύψος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας όπου και έστριψε κινούμενη προς το δημαρχείο.

Η πορεία ξανασυγκεντρώθηκε από εκεί που ξεκίνησε, στον Δημοτικό Κήπο, και έπειτα οι διαδηλωτές έκλεισαν για τουλάχιστον 20 λεπτά τη διασταύρωση μπροστά από τον Δημοτικό Κήπο πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία.

Να σημειωθεί τέλος ότι στην κινητοποίηση συμμετείχαν η ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ, οι Ναυτεργάτες, ο δικηγορικός σύλλογος, ο ΟΕΒΕ, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, υπάλληλοι της Π.Ε. Καβάλας, άνεργοι, Καβαλα όιλ, τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, εργαζόμενοι στην Αγροτική τράπεζα, δάσκαλοι, εργαζόμενοι στην ΒΦΛ, εφοριακοί, ΕΛΜΕ, εργαζόμενοι στο ΤΕΕ ΑΜ, υπάλληλοι ΤΕΙ και εργαζόμενοι στον ΟΛΚ.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments