ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 14 Ιουνίου 2013
  • Views261

Κόντρα ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, και την βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ασημίνα Ξηροτύρη, ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή για το θέμα της ΕΡΤ.

Την κόντρα προκάλεσε η αποστροφή του κ. Βορίδη ότι είναι “δικαίωμα κάποιων να διαφωνούν” με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και την υπουργική απόφαση για την ΕΡΤ προσθέτοντας ότι “εν λειτουργία μείωση προσωπικού με τέτοιες ταχύτητες και αποτελεσματικότητα δεν γινότανε”.

Ο κ. Βορίδης τόνισε, ακόμα, ότι “κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιεί αυθαίρετα τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της ΕΡΤ για να κάνει δικές του εκπομπές”.

“Δεν είναι απλά κάποιοι αυτοί που διαφωνούν. Είναι τα δύο κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση. Τον εξορθολογισμό θα τον κάνει η κυβέρνηση με ανοιχτή την ΕΡΤ.

Αυτό επιμένουμε και δεν μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να μας μαλώνετε. Εμείς θα σας μαλώσουμε. Δεν είμαστε κάποιοι. Είναι σαφής η αντίθεσή μας. Είναι η αιχμή, ότι ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας πρέπει να λειτουργεί και κατά τη λειτουργία της αναδιάρθρωσής του” απάντησε η κ. Ξηροτύρη.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments