ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 25 Ιουνίου 2013
  • Views162

«Ανάπτυξη, ανάσχεση της ανεργίας, κοινωνική συνοχή και ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας», είναι το τετράπτυχο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ όπως το ανέπτυξε στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου

«Συμφωνώ με όσα είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς», είπε κατά πληροφορίες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

«Έχουμε συμφωνημένο πρόγραμμα και έχουμε συμφωνήσει για το συντονισμό», τόνισε ο κ. Βενιζέλος. Ο νέος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τριετία (που απομένει μέχρι την ολοκήρωση της τετραετούς διάρκειας της κυβέρνησης) με επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας και με συνταγματική αναθεώρηση που θα έχει κοινωνικό πρόσημο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κωδικοποίησε σε τέσσερις πυλώνες αυτά που πρέπει να αποτελέσουν τις προτεραιότητες της κυβέρνησης. «Ανάπτυξη, ανάσχεση της ανεργίας, κοινωνική συνοχή και ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας», είναι το τετράπτυχο του κ. Βενιζέλου.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments