ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 13 Ιουνίου 2013
  • Views149

Παρέμβαση Βενιζέλου: “Ποτέ δεν απειλήσαμε την κυβερνητική σταθερότητα-Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται τις εκλογές-Όσοι μας υποτίμησαν λόγω των δημοσκοπήσεων … έκαναν τραγικό λάθος”

Είμαστε υπέρ της άμεσης ριζικής αναδιάρθρωση της ΕΡΤ, αλλά με το κανάλι ανοιχτό και σε λειτουργία, δήλωσε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήρε το λόγο για τη διάρκεια της συζήτησης της κατάθεσης πρότασης νόμου του ΠΑΣΟΚ που αφορά την δημιουργία του Ταμείου Αλληλεγγύης Γενεών.

«Είναι ανάγκη να υπάρχει η ΕΡΤ» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος και τόνισε. «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει απειλήσει ποτέ την κυβερνητική σταθερότητα, ούτε τώρα, ούτε στο παρελθόν. Χρειαζόμαστε όμως επικυροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας για την λειτουργία της κυβέρνησης».

 Ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στον κ. Σαμαρά τόνισε ότι είναι πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση τρικομματική και δεν αποφασίζει μόνος τους κι ότι αυτό θα πρέπει να το σεβαστεί και να το ανεχτεί. Χρειάζεται αποφασιστικότητα.

«Το ΠΑΣΟΚ έδειξε ότι είναι υπεύθυνο και καλόπιστο. Δεν δεχόμαστε μαθήματα ούτε υπευθυνότητας, ούτε αποφασιστικότητας. Αν κάποιοι μας έχουν υποτιμήσει λόγω την δημοτικότητας που εμφανίζει, έχουν κάνει τραγικό λάθος. Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται τις εκλογές.

Πιέσεις, απειλές, εκβιασμούς και σενάρια για το τι ήξεραν οι αρχηγοί και τι ειπώθηκε έχω να πω … Μπάστα… σεβασμός. Έχουμε κι εμείς να πούμε πράγματα».

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments