ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 17 Ιανουαρίου 2013
  • Views156

Πόσο μακριά άραγε βρισκεται τελικά η πόλη μας από το κέντρο των αποφάσεων και των εξελίξεων, την Αθήνα;

Η χθεσινή κατάληψη “express” των studio του τηλεοπτικού σταθμού CENTER απο, πιθανολογώ, ένα τσούρμο “αμούστακα” παιδιά, απέναντι στο κατεστημένο που εκφράζουν οι πολιτικοί αλλά και τα media στη χώρα μας αναδεικνύει περίτρανα το χάσμα που χωρίζει το “χθες” από το “σήμερα”.

Το χθες αντιπροσωπεύει ένα φαύλο σύστημα “εκπαιδευμένο” στη διαφθορά, βολεμένο στο “πολιτικό μέσο” που όλοι, λίγο ή πολύ, διαθέτουμε στο φιλικό ή κοινωνικό μας περίγυρο.Ένα  “χθες” που η δυσωδία του πλέον αηδιάζει ακόμη και αυτούς που την εκπέμπουν.

Το σήμερα αντιπροσωπεύει τους νέους (για να μη πω τα παιδιά) που έχουν το ατυχές προνόμιο να μην έχουν μέλλον.Σε αυτούς που καταφέραμε ,με τη νοοτροπία του λαμόγιου που μας διέπει, να κληρονομήσουν χρέη τα οποία δεν τους αναλογούν, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ  θα πληρώσουν.

Κατανοώ απόλυτα το θυμό και την οργή του “σήμερα” και κάθε φορά που αυτή  εκδηλώνεται με ακραίες αλλά ειρηνικές πράξεις όπως η χθεσινή, θα τολμώ να πω οτι συμφωνώ μαζί τους.

Διαφωνώ όμως με τις κουκούλες.Οι κουκούλες που φοράει το σήμερα δεν διαφέρουν σε τίποτα με το ακάλυπτο μεν,ψευτικο δε προσωπείο των λαμόγιων που δυστυχώς έχουν ορίσει την κακή, στραβή κι ανάποδη μοίρα της χώρας μας.Θεωρώ πολύ πιο έντιμο επαναστάτη το διμοιρίτη που εκφράζει τη δυσαρέσκειά του χωρίς κουκούλα απέναντι στους επισήμους της παρέλασης.

Αν λοιπόν θέλετε πραγματικά να αλλάξετε το αύριο και να κληρονομήσετε κατι καλύτερο στα δικά σας παιδιά, απλά ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ.

 

Print Friendly

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments