ΚΟΣΜΟΣ — 22 Ιουλίου 2013
  • Views181

Είναι μόλις 11 ετών και οι δικοί της ήθελαν παρά τη θέλησή της να την παντρέψουν. Είναι από αυτά τα βίντεο που όταν τα βλέπεις δεν μπορεί παρά να συγκινηθείς

Το κορίτσι ονομάζεται Nada Al-Ahdal, είναι από την Υεμένη και όπως δηλώνει σώθηκε την τελευταία στιγμή από παρέμβαση του θείου της, ώστε να μην την παντρέψουν.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 8 Ιουλίου και η 11χρονη με κλάματα στα μάτια προειδοποιεί ότι θα αυτοκτονήσει εάν τυχόν την παντρέψουν.

“Δεν έχουν καμία συμπόνια; Καλύτερα νεκρή. Θα προτιμούσα να πεθάνω. Δεν είναι λάθος των παιδιών. Δεν είμαι η μόνη. Μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε παιδί”, αναφέρει το κορίτσι.

Το βίντεο γυρίστηκε σε ένα αυτοκίνητο και η 11χρονη εξηγεί για ποιο λόγο δε θέλει να αφήσει τους γονείς της. “Δεν θα έχω καμία ζωή και εκπαίδευση”, λέει χαρακτηριστικά.

Πολλά κορίτσια στην ηλικία της έχουν αφαιρέσει τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από το προδιαγεγραμμένο μέλλον τους.

Ο υποχρεωτικός γάμος ανήλικων κοριτσιών αποτελεί κοινή πρακτική και έθιμο στη συγκεκριμένη χώρα, όπως και σε πολλές άλλες.

Print Friendly

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments