ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣ — 16 Ιουνίου 2013
  • Views249

– ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες στο βίντεο με τον διαδηλωτή να σφαδάζει κάτω από την υδροφόρα

– Επεισόδια και εικόνες πολέμου στην Τουρκία το βράδυ του Σαββάτου – Η αστυνομία διέλυσε την κατάληψη στο πάρκο Γκεζί

– Χημικά και δακρυγόνα σε διαδηλωτές που προσπαθούσαν να φτάσουν στην πλατεία Ταξίμ

– Πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο αριθμό τραυματιών – Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες και LIVE εικόνα από τα επεισόδια στην Τουρκία

Αποφασισμένος να διαλύσει την κατάληψη στο πάρκο Γκεζί εμφανίστηκε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Άγκυρα το απόγευμα του Σαββάτου. Έτσι πριν λίγο η αστυνομία εισέβαλε στο πάρκο Γλεζί και διέλυσε με τη βία την κατάληψη . Μέσα σε δευτερόλεπτα, εργάτες άρχισαν να το καθαρίζουν. Πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες. Εικόνες “πολέμου”… εικόνες που θα μείνουν στην ιστορία…

Σοκαριστικό είναι το βίντεο στο οποίο φαίνεται μία υδροφόρα να έχει παρασύρει διαδηλωτή ο οποίος σφαδάζει από πόνο. Παρά το γεγονός ότι δεκάδες άνθρωποι προσπαθούν να απεγλωβίσουν τον διαδηλωτή, η υδροφόρα συνεχίζει κανονικά την πορεία της… ΠΡΟΣΟΧΗ! Το βίντεο έιναι ιδιαίτερα σκληρό.

Η αστυνομία με τη βία μπήκε στο πάρκο Γκεζί το οποίο ήταν υπό κατάληψη. Αμέσως ακολούθησαν εργάτες που άρχισαν να μαζεύουν τις σκηνές και να καθαρίζουν το πάρκο.


Την ίδια ώρα, σοβαρά επεισόδια είναι σε εξέλιξη στην πλατεία Ταξίμ, όπου δυνάμεις της αστυνομίας προσπαθούν να αποτρέψουν διαδηλωτές να πλησιάσουν την πλατεία, κάνοντας χρήση χημικών και δακρυγόνων.


Υδροφόρες απομακρύνουν τους διαδηλωτές από την πλατεία Ταξίμ με εντολή Ερντογάν.


Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αναρίθμητο αριθμό τραυματιών.


Το σαββατόβραδο του Ιούνη είναι αναμφισβήτητα ιστορικής σημασίας!

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FACEBOOK – Twitter – Reuters

Print Friendly

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments