ΚΟΣΜΟΣ — 28 Φεβρουαρίου 2013
  • Views292

Οι γερμανικές αρχές συνέλαβαν έναν άντρα, που φέρεται ότι βίαζε το γιο του και κατέγραφε και αναρτούσε εικόνες από τις πράξεις του στο διαδίκτυο μετά την αναγνώρισή του χάρη σε μία σχετική τηλεοπτική εκπομπή που αναφέρθηκε στην υπόθεση, ανακοίνωσε σήμερα η γενική εισαγγελία.

Το πορτρέτο του 33χρονου άνδρα, που κατάγεται από τη Σαξονία σκιαγραφήθηκε στη διάρκεια εκπομπής που επιδιώκει τη συμμετοχή μαρτύρων στην έρευνα. Ο ύποπτος αναγνωρίσθηκε αμέσως και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στην κατοικία του, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Οι υποψίες που στρέφονται εναντίον του αφορούν πράξεις του 2011, οπότε φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον τότε 10χρονο γιο του, να το κατέγραφε και εν συνεχεία να αναρτούσε τα σχετικά αρχεία σε ιστοσελίδες με παιδική πορνογραφία στα τέλη του 2012 και στις αρχές του τρέχοντος έτους, προσθέτει η εισαγγελία.

Η εκπομπή Aktenzeichen ΧΥ, που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο ZDF από το 1967, έχει ως θέμα την αναζήτηση μαρτύρων για εγκληματικές πράξεις που δεν έχουν επιλυθεί ακόμη, υιοθετώντας την αρχή «οι τηλεθεατές βοηθούν τις διωκτικές αρχές».

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments