ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 21 Δεκεμβρίου 2012
  • Views288

Νέα δεδομένα φέρνουν τα πάνω-κάτω στην συμφωνία της ΤAF με τον ΕΣΑΚΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 12 ομάδων (πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού) τns Α1 μπάσκετ.

Στον αέρα βρίσκεται η συμφωνία της TAF με τον ΕΣΑΚΕ ΓΙΑ τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 12 ομάδων τns Α1 μπάσκετ, πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δηλαδή.

Αναλυτικότερα, σε πρόσφατη συνάντηση του εκπροσώπου της TAF(που έχει συμβόλαιο με τους δυο αιώνιους) με τον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να υπογραφεί το φετινό τηλεοπτικό συμβόλαιο των συγκεκριμένων ομάδων, από την μεριά της διαφημιστικής παρουσιάστηκε νέα πρόταση, διαφορετική από την αρχική προφορική συμφωνία όσον αφορά τον διαμοιρασμό των εσόδων.

Πρόκειται για εξέλιξη που ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα και ας μην ξεχνάμε πως το πρωτάθλημα της A1 βρίσκεται στην 10η πλέον αγωνιστική και η ΕΡΤ  έχει καλύψει αρκετούς αγώνες. Πρόθεση των μελών του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ φαίνεται να είναι να στείλουν επιστολή στο κρατικό κανάλι με πρώτο στόχο να μην υπογραφεί άμεσα σύμβαση ανάμεσα στην ΕΡΤ και τη TAF, ενώ εκτιμάται πως θα επιχειρηθεί και απευθείας προσέγγιση με το κανάλι για μια πιο συμφέρουσα συμφωνία.

Πηγή: http://www.advertising.gr

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016
Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments