LIFESTYLE SEX ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΖΩΔΙΑ — 04 Αυγούστου 2013
  • Views275

Με άγριες διαθέσεις μπήκε ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είστε αποφασισμένοι να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας ή με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες είτε κάνοντας κάτι για να αναθερμάνετε τα συναισθήματά σας είτε για να εκφράσετε το πώς νιώθετε και να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως μια συμπεριφορά ή κάτι που ειπώθηκε να σας στενοχώρησε και δεν δώσατε συνέχεια αλλά τώρα που το σκέφτεστε μετανιώνετε που δεν είπατε τίποτα και αυτό σας τρώει. Δεν είστε σε φάση να τσακώνεστε με το σύντροφό σας αλλά δε θέλετε να αφήνετε και λανθασμένες εντυπώσεις γι αυτό θα απομακρυνθείτε λίγο για να το σκεφτείτε καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια καλή μέρα για σας είναι η σημερινή, αφού γεμάτοι ενέργεια και διάθεση για δράση θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στα ερωτικά σας ενδεχομένως μέσω κάποιου φίλου ή γνωστού που σας ενθουσιάσει και θα σας δώσει νέα προοπτική. Γενικά έχετε πάρει φόρα οπότε φροντίστε να περάσετε καλά και μην δίνετε σημασία σε τίποτα άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια ένταση ή φορτισμένη ατμόσφαιρα που ίσως υπάρχει στη σχέση σας σχετικά με ένα θέμα που έχει προκύψει ξαφνικά δε σας αφήνει περιθώρια να χρονοτριβείτε ούτε να αδρανείτε, αφού γνωρίζετε ότι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα χειροτερεύουν. Μιλήστε για αυτό που σας προβληματίζει και μην επικαλείστε διάφορες δικαιολογίες.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν κάποια κενά ή μια ασάφεια που σας μπερδεύει σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και δεν σας αφήνει ούτε να χαρείτε ούτε και να αναλάβετε δράση, πριν ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Επειδή έχει μαζευτεί μέσα σας σήμερα θα εκμεταλλευτείτε την όψη του Ήλιου σας με τον Ουρανό για να πείτε χωρίς περιστροφές ό, τι σας ενοχλεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρότι Κυριακή και θα έπρεπε να είστε λίγο πιο χαλαροί και ξένοιαστοι εσείς έχετε μια μικρή νευρικότητα ή ανυπομονησία που δεν ξέρετε ακριβώς από πού πηγάζει. Ωστόσο, εδώ και κάτι μέρες έπρεπε να είχατε αντιληφθεί ότι το κλίμα έχει αλλάξει υπέρ σας και κάτι νέο και σίγουρα θετικό ετοιμάζει η Αφροδίτη στα ερωτικά σας, οπότε ηρεμήστε.

ΖΥΓΟΣ

Τον τελευταίο καιρό νιώθετε ότι ακροβατείτε σε τεντωμένο σχοινί, προσπαθώντας να συμβιβάσετε τα δικά σας θέλω με αυτά του ατόμου που έχετε σχέση. Οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες σήμερα και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μπορέσετε να εκφράσετε ακριβώς αυτά που νιώθετε χωρίς να προκαλέσετε στα ξαφνικά ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μυαλό σας δεν αναπαύεται μαζί με το σώμα σας γιατί είναι εστιασμένο σε κάποια συναισθηματικά σας θέματα που αδυνατείτε να ξεκαθαρίσετε ή να βρείτε λύση για να ξενοιάσετε μια και καλή. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν όποια αισθήματα δυσαρέσκειας γιατί μόνο ψύχραιμα και αποστασιοποιημένα θα τα καταφέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλά θα κάνετε, σήμερα τουλάχιστον, να πάρετε πρωτοβουλίες ή να αναλάβετε δράση να προσεγγίσετε το άτομο που θέλετε και να μην το αναβάλλετε γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο. Εκεί που δεν το περιμένει κάντε την έκπληξη και πείτε του τι αισθάνεστε γιατί άμα περιμένετε ίσως χάσετε την ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν προσδοκάτε τίποτα κι αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο ατού σας για αυτή τη μέρα γιατί μπορεί να συμβεί ξαφνικά κάτι που να σας αλλάξει τελείως την ερωτική σας ζωή. Ο Ουρανός που σας έχει κάψει αρκετές φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα ίσως τελικά είναι ο μόνος που μπορεί και να σας θεραπεύσει στην παρούσα φάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημερα, η μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Η έκπληξη σας χτυπάει την πόρτα στα ερωτικά σας και σεις γεννημένοι έτοιμοι θα την αγκαλιάσετε με το που θα σας ζυγώσει. Κάποιοι από σας ίσως εντελώς συμπτωματικά βρείτε αυτό που τόσο καιρό αναζητάτε στο πρόσωπο ενός ατόμου που ούτε καν σας περνούσε από το μυαλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διαχείριση κάποιων ευαίσθητων θεμάτων που απαιτούν λιγότερο συναίσθημα και περισσότερη λογική δεν είναι το φόρτε σας οπότε ίσως σήμερα τα βρείτε λίγο σκούρα με ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στα ερωτικά σας. Παρόλα αυτά επειδή η τύχη είναι με το μέρος σας η άκρη θα βρεθεί από κει που δεν το περιμένετε.

Print Friendly

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments