ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 06 Απριλίου 2012
  • Views170

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=K6AolWXcNoQ[/tube]

Μετά την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου Δημήτρη Χριστούλια στην πλατεία Συντάγματος, η οποία συντάραξε ολόκληρη την Ελλάδα και δημοσιοποιήθηκε στα ξένα μέσα ενημέρωσης, μια ακόμα αυτοκτονία ηλικιωμένου έρχεται να συγκλονίσει την μικρή κοινωνία της Καβάλας.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες, στην γειτονιά των Πεντακοσίων, όπου με παρεμφερή τρόπο ο 70χρονος αυτόχειρας, γνωστός για την κοινωνική και εθελοντική του δράση, μιας και διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Καβάλας, αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στη θωρακική περιοχή μεταξύ κοιλιακής χόρας, δεξιού πνεύμονα και καρδιάς. ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Όπως έγινε γνωστό, ο 70χρονος άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο με συμπτώματα κατάθλιψης.

Φεύγοντας από το σπίτι του χθες το απόγευμα, με προορισμό το Άλσος των Πεντακοσίων, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, άφησε ένα ιδιόγραφο σημείωμα, στο οποίο έγραψε τα εξής:

Προτιμώ να πεθάνω από τον εγκλεισμό στο ψυχιατρείο. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, τα παιδιά μου, την γυναίκα μου, τα αδέρφια μου. Να μου φυλάτε τα 5 εγγόνια μου, τα οποία λατρεύω. Συγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments