ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 08 Φεβρουαρίου 2013
  • Views194

Αυτοβούλως παρουσιάστηκε και απολογήθηκε χθες στην τακτική δικαιοσύνη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Καρούζος 4 Κάππα ΑΕΒΕ, Μανώλης Α. Καρούζος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, διαψεύδοντας τα περί σύλληψης του κ. Καρούζου.

«Ο κ. Μανώλης Α. Καρούζος, διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, ουδέποτε συνελήφθη στο σπίτι του στο Ψυχικό, αλλά αντιθέτως παρουσιάστηκε αυτοβούλως και απολογήθηκε εχθές στην τακτική δικαιοσύνη εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκαν οι οφειλές της εταιρείας, ενώ παράλληλα, προσκόμισε και την κατατεθείσα από το Νοέμβριο του 2012 αίτηση ρύθμισής της» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διευκρινίζεται δε πως λόγω της διαδικασίας εξυγίανσης του Άρθρου 99, την οποία έχει αιτηθεί η εταιρεία, και μέχρι να γίνει δεκτή η αίτηση ρύθμισης των οφειλών της προς το Δημόσιο, η διοίκηση παρακολουθεί στενά τα όποια νομικά ζητήματα δημιουργούνται από την καθυστέρηση της εν λόγω διαδικασίας, ενώ ο κ. Καρούζος συνεχίζει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του, «με κύριο στόχο της διάσωση και εξυγίανση της επιχείρησης».

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments