ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 21 Ιουνίου 2013
  • Views173

Βαθιά στην κυβέρνηση μπαίνει ο Βενιζέλος κρατώντας για τον ίδιο τον ρόλο του αντιπροέδρου

 Έντονες είναι οι διεργασίες αυτή την ώρα στο ΠΑΣΟΚ. Ο κομματικός μηχανισμός τα τελευταία 24ωρα στην Ιπποκράτους είναι σε εγρήγορση καθώς δεν είναι στο τραπέζι μόνο τα θέματα της ΕΡΤ και της κυβερνητικής κρίσης, αλλά και όλες οι άμεσες λύσεις που πρέπει να δοθούν προκειμένου άμεσα αν ολοκληρωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Ήδη ο Βενιζέλος ξεκίνησε από χθες, μέσω των δηλώσεών του, άνοιγμα προς την δημοκρατική παράταξη, ενώ έχει έτοιμες λίστες για τις προτάσεις τους ως προς τα πρόσωπα που επιθυμεί να υπουργοποιηθούν από το ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο ένα από τα επικρατέστερα σενάρια είναι κι αυτό που θέλει πια τον κ. Βενιζέλο να αναλαμβάνει το ρόλο αντιπροέδρου της κυβέρνησης στον επερχόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους , ο κ. Βενιζέλος έχει ετοιμάσει κιόλας το σχέδιο για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και αναμένεται να παρουσιάσει έτοιμη πρόταση στον Πρωθυπουργό , η οποία περιλαμβάνει πέντε στελέχη: Τον Γιάννη Μανιάτη, τον Πάρι Κουκουλόπουλο, την Φώφη Γεννηματά, την Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον Συμεών Κεδίκογλου. Ακούγεται ωστόσο έντονα και το όνομα του κ. Χρυσοχοίδη, ενώ αναμένονται εξελίξεις και από την πλευρά του Λοβέρδου.

parapolitika.gr

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments