ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 27 Σεπτεμβρίου 2012
  • Views251

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=bpAP1DjG-gY[/tube]

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από ενδελεχείς έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, μια περίπτωση εμπρησμού Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, το οποίο είχε κλαπεί την 22/23-9-2012 από την Ξάνθη, καθώς επίσης και μια κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας.
Συγκεκριμένα, μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 17, 16 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπρησμό και κλοπή.
Ειδικότερα, οι δράστες, την 22/23-9-2012, αφού αφαίρεσαν, από την Ξάνθη, το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο 37χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, στη συνέχεια μετέβησαν σε αγροτική περιοχή, όπου το έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του.
Από τη συνέχεια της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επίσης ότι οι δύο από τους δράστες (ο 17χρονος και 14χρονος), είχαν αφαιρέσει, την 22/24-9-2012, επίσης από την πόλη της Ξάνθης, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα.
Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ σημειώνεται ότι έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 30χρονος ημεδαπός, για κλοπή καλωδίων χαλκού.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε αφαιρέσει από την Εγνατία Οδό 160 κιλά καλώδια χαλκού.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε η αφαιρεθείσα ποσότητα καλωδίων, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο της.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments