ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 25 Σεπτεμβρίου 2012
  • Views194

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=tGeEA-Sj-2c[/tube]

Σε θλίψη και σκεπτικισμό έχει πέσει η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, μετά την είδηση ότι 50χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης καταστήματος ηλεκτρικών ειδών, βρέθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής κρεμασμένος στο κατάστημα του το οποίο εδώ και λίγο καιρό είχε πάψει να λειτουργεί.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο 50χρονος οδηγήθηκε σε αυτή τη μοιραία πράξη λόγω τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.

Ένας μαθητής του σχολικού συγκροτήματος της Γλαύκης τραυματίστηκε ελαφρά τις περεσμέμες μέρες στη διαδρομή από άλλο οικισμό προς τη Γλαύκη.
Το περιστατικό δεν εμπνέει ανησυχία ως προς την κατάσταση του παιδιού, το οποίο υπέστη ελφρές σωματικές βλάβες. Όμως οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι σχολικές μεταφορές με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να διανύσει την απόσταση μέχρι το σχολείο ως συνεπιβάτης σε μηχανή.
Το ελαφρύ ατύχημα ανέδειξε και πάλι το πρόβλημα των σχολικών μετακίνήσεων και των προβλημάτων που προκαλεί στα σχολία και κυρίως, στις οικογένειες των μαθητών

Μια 91χρονη έπεσε θύμα ληστείας στην Καβάλα τα ξημερώματα της Κυριακής.
Συγκεκριμένα στις 05.05 στην Καβάλα, 2 άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην οικία 91χρονης ημεδαπής και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Παθούσα διεκομίσθη σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Δράστες αναζητούνται.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments