ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 18 Οκτωβρίου 2012
  • Views189

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=n2alLcDnZD0[/tube]

Συνελήφθησαν, από υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 65, 56, 51 και 44 ετών, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.
Αναλυτικότερα:
•    Συνελήφθη, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 65χρονος ημεδαπός, πρόεδρος πρώην κατασκευαστικής εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 1.749.769,96 ευρώ.
•    Συνελήφθη, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 56χρονος ημεδαπός, διαχειριστής πρώην καταστήματος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 159.200,57 ευρώ.
•    Συνελήφθη,στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 51χρονος ημεδαπός, νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης, για μη απόδοση Φ.Π.Α., ύψους 107.373,9 ευρώ.
•    Συνελήφθη,  σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, 44χρονος ημεδαπός, μέτοχος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 71.406,02 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν, κατά περίπτωση, στις Εισαγγελίες  Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης.

Συνελήφθη , στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 38χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του 38χρονου, εντόπισαν δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 24,8 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments