ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 07 Νοεμβρίου 2012
  • Views194

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=tRTEqtVvs-k[/tube]

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, απόπειρα κλοπής που είχε διαπραχθεί, την 3-8-2012, σε Ιερό Ναό σε χωριό της Καβάλας. Συγκεκριμένα, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 28χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα, ο δράστης, την 3-8-2012, εισήλθε στο Ιερό Ναό, χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε από αυτό, διότι έγινε αντιληπτός από μοναχή και τράπηκε σε φυγή. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 28χρονου θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Σχηματίσθηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του 30χρονου στη Συδινή, εντόπισαν δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,1 και 2,4 μέτρων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο δράστης κατά τη διάρκεια της έρευνας απουσίαζε από την οικία του και αναζητείται, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα διαβιβαστεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.
Εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας τρεις (3) κλοπές δικύκλων από την πόλη της Καβάλας.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση-αξιοποίηση στοιχείων, και εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 14χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, διότι, την 20/21-8-2011 και 31-8/1-9-2011 αφαίρεσε, από συνοικιακές οδούς της Καβάλα, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες.
Όλα τα αφαιρεθέντα δίκυκλα, κατά το παρελθόν, είχαν ανευρεθεί, κατασχεθεί και αποδοθεί στους ιδιοκτήτες τους.
Σημειώνεται ότι ο 14χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Ο δράστης δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments