ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 05 Οκτωβρίου 2012
  • Views171

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=rmQfI6R3a-s[/tube]

Οι πρώτοι δύο διακινητές, που μετέφεραν συνολικά 13 μετανάστες, συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης…
Πρόκειται για έναν 34χρονο Βούλγαρο και έναν 22χρονο από το Ιράν, που προσπάθησαν να μεταφέρουν τους 13 παράνομους μετανάστες -10 από τη Συρία και 3 από το Πακιστάν- με δυο αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη.
Στο μεταξύ, ακόμη ένας 46χρονος διακινητής που μετέφερε με το αυτοκίνητό του τέσσερις Γεωργιανούς παράνομους μετανάστες, συνελήφθη στο Διδυμότειχο από άνδρες της Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας.
Τα αυτοκίνητα κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα.
Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις απάτης μέσω του διαδικτύου, που είχαν διαπραχθεί σε Καβάλα και Ορεστιάδα, τις 22 Μαρτίου και στις 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, μετά από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία μίας 22χρονης και ενός 23χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν, ξεχωριστές, δικογραφίες για απάτη.

Αναλυτικότερα:

Η 22χρονη ημεδαπή, στις 22-3-2012, μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές συνομιλίες, εξαπάτησε 31χρονο ημεδαπό, κάτοικο Καβάλας, πείθοντάς τον να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό 150 ευρώ για αγορά κινητού τηλεφώνου, το οποίο διέθετε προς πώληση μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας.

Ο 23χρονος δράστης, στις 27-9-2012, εξαπάτησε 24χρονη ημεδαπή, κάτοικο Ορεστιάδας, πείθοντάς την να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό 320 ευρώ για αγορά κινητού τηλεφώνου, το οποίο διέθετε προς πώληση μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας.

Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα αποσταλούν στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Καβάλας και Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Print Friendly

Οκτώβριος 23, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments