ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 06 Απριλίου 2012
  • Views183

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=K6AolWXcNoQ[/tube]

Ανευρέθη, εντός της κοίτης του ποταμού Έβρου στην Ορεστιάδα, ένα πτώμα, αγνώστου φύλου, πιθανόν μη νόμιμου μετανάστη, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Πιθανολογείται ότι ο ανωτέρω, κατά την προσπάθειά του να εισέλθει από την Τουρκία στη χώρα μας, μέσω του ποταμού Έβρου, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Συνελήφθη στη Δράμα από αστυνομικούς ένας 70χρονος, για κατοχή λαθραίων τσιγάρων. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι ο 70χρονος κατέχει και διακινεί ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, εντόπισαν το δράστη και σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε ανασφάλιστο κοινόχρηστο χώρο εντός της πολυκατοικίας όπου διαμένει, βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, 250 πακέτα τσιγάρων, τα οποία κατείχε προς πώληση χωρίς να έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι δασμοί και φόροι. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 250 Ευρώ, ως προερχόμενο από πώληση λαθραίων τσιγάρων και ένα κινητό τηλέφωνο. Τα παραπάνω πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν προκειμένου να αποσταλούν στο Τελωνείο Δράμας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Συνελήφθη σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 52χρονος, για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) πλαστικά φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη, συνολικού βάρους 434 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments