ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 21 Απριλίου 2012
  • Views155

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=CdZZsJRNsUE[/tube]

Συνελήφθησαν στην Καβάλα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 46, 39, 35 και 18 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπές σε αποθήκες.

Αναλυτικότερα, το βράδυ της Τρίτης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 39χρονο δράστη, έξω από το σπίτι του στην Καβάλα, τη στιγμή που είχε ξεφορτώσει από το ΙΧΦ αυτοκίνητό του, 52 μεταλλικά δοχεία με ελαιόλαδο, ένα (1) ηλεκτρικό εργαλείο και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν τρία (3) ηλεκτρικά εργαλεία.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 39χρονος μαζί με τους άλλους τρεις δράστες, προχθές (17-4-2012) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξαν αποθήκη ελαιουργικού συνεταιρισμού στη Θάσο Καβάλας, και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της:

– 207 μεταλλικά δοχεία με ελαιόλαδο
– 260 λίτρα πετρελαίου
– δύο (2) ηλεκτρικά εργαλεία
– δύο (2) ηλεκτρικές συσκευές
– μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά

Στη συνέχεια, το ίδιο βράδυ εντοπίσθηκε και συνελήφθη στην Καβάλα ο 46χρονος, ενώ το πρωί της επόμενης ημέρας (18-4-2012) συνελήφθησαν στην ίδια πόλη και οι άλλοι δύο δράστες (35 και 18 ετών).

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των τριών δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 105 μεταλλικά δοχεία με ελαιόλαδο
– 260 λίτρα πετρελαίου
– δεκατρία (13) ηλεκτρικά εργαλεία
– δύο (2) γεννήτριες
– μία (1) ηλεκτρική συσκευή
– μία (1) φιάλη οξυγόνου
– διάφορα εργαλεία

Από την συνεχόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι, οι δύο δράστες ηλικίας 46 και 35 ετών το βράδυ της 31-3/1-4-2012, διέρρηξαν αποθήκη σε χωριό της Καβάλας, από την οποία αφαίρεσαν μία (1) γεννήτρια, τρία (3) δοχεία πετρελαίου και διάφορα εργαλεία.

Όλα τα παραπάνω αντικείμενα που βρέθηκαν, κατασχέθηκαν, ενώ μέρος από αυτά, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους, τους αποδόθηκαν. Κατασχέθηκε επίσης ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, για την διερεύνηση τυχόν εμπλοκής των δραστών σε άλλες περιπτώσεις κλοπής.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments