ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 26 Απριλίου 2012
  • Views217

Με το ασημένιο μετάλλιο επέστρεψαν οι αθλήτριες της Καβάλας απο την Αθήνα και το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων! Στην κατηγορία συμμετείχαν οι 12 καλύτερες ομάδες κορασίδων και οι 16 παίδων (αθλητές-τριες μέχρι 15 ετών).

Πρίν απο αυτή τη φάση είχαν προηγηθεί περιφερειακοι αγώνες πρόκρισης, ανα γεoγραφικό σττερέωμα, και έτσι βγήκαν οι 12 και 16 ομάδες αντίστοιχα. Αρχικά η ομάδα του ΑΣΕΑΚ κληρώθηκε στον 3ο όμιλο με τις ομάδες του Εθνικού Αλεξ/λης και του Τελαμώνα Σαλαμίνας. Με 2 νίκες 3-0 (απο 1 νίκη Μπέλλου, Κανάρη και Μαρκοζάνη) τον Εθνικό και 3-1(2 νίκες η Κανάρη και 1 η Μαρκοζάνη) τη Σαλαμίνα προκρίθηκε στους ΄΄8΄΄ και εκεί αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΟ Διονύσου οπου και νίκησε με 3-1(2 νίκες η Κανάρη και 1 Μπέλλου). Στον ημιτελικό συνάντησε το 2ο φαβορί του πρωταθλήματος την ομάδα του ΑΣ Πέρα οπου και νίκησε με 3-2 σκόρ (1 νίκη Κανάρη,1 Μπέλλου και 1 το διπλό Μαρκοζάνη/Κανάρη). Στον τελικό αντιμετώπισε το 1ο φαβορί τον ΑΟ Πεύκης οπου και έχασε με σκόρ 0-3 κατακτώντας για 1η φορά το ασημένιο μετάλλιο!

Στα αγόρια η αποστολή ήταν πολύ δύσκολη με τις ομάδες του ΑΚ Ζωγράφου (μετέπειτα πρωταθλήτρια), ήττα με 0-3,με τον ΑΟ Ελληνικού (ήττα με 1-3 τη νίκη ο Παραδέλης Θ) και την ομάδα του ΑΟ Καρέα(ήττα με 0-3). Την ομάδα των παίδων πλαισίωσαν οι Ζήσου Σ., Χρυσπμάλλης Χ. και Παραδέλης Θ. ενώ αυτή των κορασίδων ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σταύρου χρησιμοποίησε τις Μπέλλου, Κανάρη και Μαρκοζάνη, αρχηγός αποστολής ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Κανάρης και συνοδός ο Τάκος Αναστασιάδης.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ Η ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ

Ακόμα 2 μετάλλια για την Καβάλα κατέκτησε η Χριστιάνα Κανάρη στο ατομικό και στο διπλό! Στο διπλό με συμπαίκτρια την μετέπαιτα πρωταθλήτρια Χατζηλυγερούδη έφτασαν μέχρι τον τελικό χωρίς να χάσουν σέτ! Στον τελικό αντιμετώπισαν 2 αθλήτριες του πρωταθλητή ΑΟ Πεύκης τη Κορδούτη και την Εμίρη και βρέθηκαν να προηγούνται με 2-1 σέτ και 11-10. Στη συνέχεια έχασαν το σέτ και μετά το παιχνίδι με 2-3 σέτ κατακτώντας τη 2η θέση στην Ελλάδα! Η άλλη μας αθλήτρια Μπέλλου εγωνίστηκε στο διπλό με μια αθλήτρια απο την Αθήνα την Τέρπου του ΑΟ Διονύσου. Έφτασαν εώς τους ΄΄8΄΄ οπου εκεί αντιμετώπισαν τις Σεβνταγιάν/Τουντάκωβα (Καρέας/Ρούφ 80) οπου έχασαν οριακά το μετάλλιο με σκόρ 2-3 11-13 το τελευταίο σέτ!

Στα ατομικά αγωνίσματα, η Κανάρη αγωνίστηκε στον 4ο όμιλο με τις Πατεράκη του Άρη Βούλας και Κασνάκη του Εχέδωρου οπου με 2 νίκες 3-0 κατέλαβε την 1η θέση. Στους ΄΄16΄΄ απέκλεισε τη Τζίμου του Εχέδωρου Σίνδου με 3-0,στους ΄΄8΄΄ τη Ράπτη του ΑΟ Πεύκης με επίσης σκόρ 3-0 και στους ΄΄4΄΄ την Τουντάκωβα του Ρούφ 80 με 3-0. Στον τελικό αντιμετώπισε τη συμπαίκτριά της στο διπλό Χατζηλυγερούδη του ΑΣ Πέρα οπου και έχασε 0-3 κατακτώντας τη 2η θέση στην Ελλάδα! Η Μπέλλου στον όμιλο κατέκτησε τη 1η θέση με 3 νίκες με το ίδιο σκόρ, 3-0, απέναντι στις Αθανασοπούλου απο την ΄΄Πολιτιστική Αθλητική Λέσχη Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών΄΄, Τσακέτα του ΑΣ Πέρα και την Τουντάκωβα του Ρούφ 80. Στους ΄΄16΄΄ αντιμετώπισε την Εμίρη του ΑΟ Πεύκης οπου έχασε με σκόρ 1-3.

Στα ατομικά αγοριών, ο Ζήσου έτυχε στον 1ο όμιλο με τον μετέπειτα πρωταθ΄λητή Ελλάδος Αγγελάκη του ΑΣ Πρόοδος και έχασε με σκόρ 0-3 (9-11,5-11,12-14) και τον Σωτηρίου της ΕΑ Βόχας (περσινό χάλκινο στο ατομικό παμπαίδων) οπου επίσης έχασε με 0-3 σκόρ.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016
Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments