ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 29 Ιουλίου 2013
  • Views431

Ζητάει χρόνο – Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε εχθρική την έδρα απέναντί του και επανέφερε το αίτημα για κλήτευση μελών του ΚΥΣΕΑ

Το αίτημά του για τη χορήγηση χρόνου προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του για το αδίκημα για το αδίκημα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη εγκληματική δραστηριότητα επανέφερε στο δικαστήριο σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος χωρίς όμως αυτό να γίνει δεκτό από τα μέλη του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων της Αθήνας.

Αυτή την ώρα το δικαστήριο βρίσκεται σε διακοπή προκειμένου ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός μαζί με τους δικηγόρους να καθορίσει την περαιτέρω στάση του – αν θα απολογηθεί ή όχι ή αν θα μείνει ή θα αποχωρήσει από το δικαστήριο.

Πάντως όπως έχει διαφανεί από την έως τώρα διαδικασία πρόθεση του δικαστηρίου, είναι να προχωρήσει στη λήψη απολογιών ακόμη και αν ο πρώην υπουργός, αρνηθεί να απολογηθεί.

Σε μια τέτοια περίπτωση στο δικαστήριο θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας Αστέριος Οικονομίδης.

Νωρίτερα, σε σύντομη τοποθέτηση του στο δικαστήριο ο πρώην υπουργός, χαρακτήρισε εχθρική την έδρα απέναντί του και επανέφερε το αίτημα για κλήτευση μελών του ΚΥΣΕΑ.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments