ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 11 Μαΐου 2012
  • Views218

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=j40j-i3b0Wk[/tube]

Με ανακοίνωση του ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη του ΚΚΕ στην Καβάλα, ο Βασίλης Λιόγκας, γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την τοπική οργάνωση του ΚΚΕ στην Καβάλα.

Η ανακοίνωση

Ανακοινώνω την πλήρη οργανωτική αποδέσμευσή μου από την οργάνωση Καβάλας του ΚΚΕ, που είχε ουσιαστικά δρομολογηθεί από την 6/12/2010. Αυτονόητο είναι ότι δεν δεσμεύομαι στο εξής από οποιεσδήποτε αποφάσεις της οργάνωσης αυτής, στη λήψη των οποίων δεν συμμετέχω εδώ και καιρό. Εχοντας συναίσθηση του χρέους μου ως βαθιά πολιτικοποιημένου και ενεργού πολίτη θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα του αιρετού εκπροσώπου του λαού της πόλης μας, με γνώμονα τα λαϊκά και μόνο συμφέροντα, αναζητώντας ευρύτερες πάντα συμμαχίες, σύμφωνα με την συνείδησή μου και την ως τώρα πρακτική μου. Σ’ αυτό θα βοηθήσει η ανασυγκρότηση της ΔΑΣ, που είχε αναστείλει τη λειτουργία της λόγω ενσωμάτωσής της στη «Λαϊκή Συσπείρωση» και θα κινηθεί στο πλαίσιο των αρχών της, της Προγραμματικής της Διακήρυξης και των θέσεών της στα 10 χρόνια της ύπαρξής της. Η Γραμματεία της ΔΑΣ θα συγκληθεί εντός των ημερών με δική μου πρωτοβουλία. Θεωρώ ότι, ιδιαίτερα σήμερα, οι απεριόριστες δυνατότητες κοινού βηματισμού με δεκάδες αξιόλογους συμπολίτες μας μπορούν να εμπνεύσουν και να συνεγείρουν νέες δυνάμεις, ώστε να αντιμετωπίσουν τα τεράστια λαϊκά προβλήματα, να παρεμποδίσουν τα χειρότερα, να ακυρώσουν στην πράξη τα μνημόνια και να αναγεννήσουν την πόλη και την πατρίδα μας. Με όλες αυτές τις δυνάμεις, παλιούς και νέους φίλους και συνεργάτες, θα επιδιώξουμε να συμπορευθούμε για να διεκδικήσουμε την πόλη μας.

Τι απαντάει η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ

Εδώ και καιρό ο Βασίλης Λιόγκας ουσιαστικά δε συμμετείχε με δική του ευθύνη στη ζωή και δράση της οργάνωσης. Δε συμμετείχε ούτε και στη μάχη των εκλογών. Η επιλογή του με δημόσια ανακοίνωση στα ΜΜΕ για «πλήρη οργανωτική αποδέσμευση του» από το Κόμμα στη δεδομένη χρονική στιγμή αντικειμενικά μπορεί να αξιοποιηθεί από κύκλους που θέλουν να πλήξουν το Κόμμα. Θα ήταν τίμια και ντόμπρα στάση η επιλογή του να αποχωρήσει από το ΚΚΕ να συνοδευτεί και με την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος τη στιγμή που εκλέχτηκε με τη Λαϊκή Συσπείρωση που είναι παράταξη του ΚΚΕ. Όλα τα υπόλοιπα σχέδιά του, αλλού παραπέμπουν. Τα μέλη και οι οπαδοί του Κόμματος στην Καβάλα είναι συσπειρωμένοι στην πολιτική του Κόμματος και με μεγαλύτερη αυταπάρνηση δίνουν την μάχη για τα λαϊκά συμφέροντα.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments