ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 21 Ιουνίου 2013
  • Views173

Ανήρτησε σκληρό μήνυμα κατά του Κουβέλη και ανοίγει δρόμο για επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ-Καταλογίζει παραλογισμό στον Κουβέλη και λέει ότι …βολοδέρνει η ΔΗΜΑΡ

 Μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο κ. Μπίστης επισημοποίησε την αποχώρησή του από την ΔΗΜΑΡ με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση. Καταλογίζει παραλογισμό στον κ. Κουβέλη, ενώ αναφερόμενος στη ΔΗΜΑΡ της εύχεται καλή τύχη σημειώνοντας ότι: «Λυπάμαι για την στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδέρνει και όποια και αν είναι η τελική της επιλογή( πχ ανοχή) έχασε το τραίνο και το φάντασμα της κατάληξης του Καρατζαφέρη πλανάται πάνω της».

Την ίδια στιγμή κάνει άνοιγμα προς τον κ. Βενιζέλο, τον οποίο αποκαλεί ως τη μόνη λογική φωνή στην κυβέρνηση, ανοίγοντας έτσι το δρόμο της επιστροφής τους στο ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά γράφει στο facebook ο κ. Μπίστης:

Ο Κουβέλης ολοκλήρωσε σήμερα τον παραλογισμό που ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες ο Σαμαράς. Και οι δυο χωρίς σχέδιο, χωρίς ψυχραιμία έβαλαν την χωρά σε περιπέτεια. Ξέρω ότι ορισμένοι θα ψάξετε τα ” βαθύτερα αίτια” και θα αναλωθείτε σε αναλύσεις. Ματαιοπονείτε. Οι Άγγλοι το λένε “It is the short answer”. Ο Σημίτης το είπε αλλιώς: ” ελπίζω να έχουν μυαλό όσοι χειρίζονται την υπόθεση”. Ο Βενιζέλος ήταν φωνή λογικής. Μπορούμε να διαφωνούμε μαζί του σε πολλά αλλά οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι σε όλη την διάρκεια της κρίσης δεν έπαιξε με την σταθερότητα της χώρας. Λυπάμαι για την στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδέρνει και όποια και αν είναι η τελική της επιλογή( πχ ανοχή) έχασε το τραίνο και το φάντασμα της κατάληξης του Καρατζαφέρη πλανάται πάνω της.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments