ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 07 Μαρτίου 2013
  • Views144

Την αποχώρησή του από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασαπίδης με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη.

Ο κ. Κασαπίδης καταλογίζει στην ηγεσία του κόμματος επιλογές που κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή μίας σύγχρονης αριστερής πολιτικής.

Στην επιστολή του αναφέρει:

Οι αποφάσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς και η πολιτική που ασκείται από αυτή το τελευταίο οκτάμηνο και συγκεκριμένα από την επιλογή της να στηρίξει την κυβέρνηση και μετά με έχουν βρει στο σύνολό τους αντίθετο
Τους τελευταίους μήνες μου έχει γίνει ξεκάθαρο ότι η πολιτική αυτή κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που αντιλαμβάνομαι ως σύγχρονη δημοκρατική μεταρρυθμιστική αριστερή πολιτική.

Καθημερινά αντιλαμβάνομαι υποχωρήσεις και αναιρέσεις της πολιτικής μας ατζέντας που αλλοιώνουν το στίγμα της Δημοκρατικής Αριστεράς έτσι όπως πρωτοξεκίνησε. Δυστυχώς τα βήματα που γίνονται δεν είναι αναστρέψιμα.

Επειδή ψυχικά και οργανωτικά έχει επέλθει τεράστια απόσταση από την πολιτική του κόμματος, σας ενημερώνω για την αποχώρησή μου από τη Δημοκρατική Αριστερά, ώστε να καταφέρω να υπηρετήσω απρόσκοπτα και με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια για μία αριστερή και προοδευτική διέξοδο από την κρίση.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments