ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 18 Μαρτίου 2013
  • Views142

Το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο, γνωστότερο και ως CAS, θα αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα για την τύχη του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σιένα στο ΣΕΦ στις 18 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται πως η ιταλική ομάδα είχε επικρατήσει με 74-72, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει ένσταση επειδή είχε «κολλήσει» το χρονόμετρο. Αυτή απορρίφθηκε από τον ανεξάρτητο δικαστή της Ευρωλίγκας στις 24 Ιανουαρίου, ενώ την ίδια τύχη είχε και η έφεση που κατατέθηκε, καθώς έπεσε απορρίφθηκε στις 20 Φεβρουαρίου από την αρμόδια επιτροπή.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το CAS, «… το Δικαστήριο έχει δώσει χαρακτήρα επείγοντος στην υπόθεση και προχωρά στις απαραίτητες διαδικασίες με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωλίγκας και της Σιένα, που είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Η ακροαματική διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου του 2013 στη Λωζάνη, ενώ η τελική απόφαση θα γνωστοποιηθεί πριν το τέλος του μήνα».

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση του έκτου ομίλου του Top 16, αλλά η ιταλική ομάδα ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments