ΚΑΒΑΛΑ — 22 Αυγούστου 2012
  • Views240

Απονομή τιμητικού διπλώματος στους εθελοντές του 2ου Kavala Airshow 2012 πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 21 Αυγούστου 2012, σε μία σεμνή τελετή  στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Καβάλας.

Ο Σμήναρχος (Ι) ε.α. της Π.Α. και Διευθυντής Διοργάνωσης Kavala Αir Show, Παναγιώτης Γεωργιάδης, απένειμε τα τιμητικά διπλώματα, τονίζοντας τη μεγάλη προσφορά των εθελοντών. Αναφέρθηκε στα οφέλη που έχει η Καβάλα και η περιοχή από τέτοιου είδους διοργανώσεις και ζήτησε από τους εθελοντές να εκφράσουν τις προτάσεις και τις επισημάνσεις τους.

Οι παριστάμενοι φορείς εξέφρασαν την επιθυμία να πραγματοποιηθεί το Kavala Airshow και του χρόνου και υπογράμμισαν την αναγκαιότητα μιας πιο συντονισμένης τουριστικής προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, της όλης διοργάνωσης που θα συνοδευτεί με παράλληλες δράσεις.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού – Τουρισμού Α.Μ.Θ. Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας Αδάμ Κοσμίδης, ο Πρόεδρος της Δημωφέλειας Στέλιος Σχοινάκης, ο εκπρόσωπος των καφεζυθοπωλών Λευτέρης Μερκουρόπουλος, καθώς και στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments