ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 25 Φεβρουαρίου 2013
  • Views217

Στο κελί του, στις φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε ο Μάκης Ψωμιάδης, αμέσως μετά την απολογία του το μεσημέρι, για τη νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει περί παράνομου στοιχηματισμού.
Ο Μάκης Ψωμιάδης βρέθηκε για άλλη μία φορά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, αφού φέρεται να έπαιξε σε πέντε ματς της ομάδας της Καβάλας που ήταν μεγαλομέτοχος, αλλά και σε άλλους άγνωστους αγώνες του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Απολογούμενος στον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση των στημένων αγώνων, αρνήθηκε την συμπληρωματική κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος που αντιμετωπίζει για παράνομο στοιχηματισμό, τη χρονική περίοδο 2009-2011, υποστηρίζοντας πως δεν γνωρίζει γιατί στοχοποιήθηκαν οι συγκεκριμένοι αγώνες από την ΟΥΕΦΑ, ενώ τα απέδωσε όλα σε… παιχνίδια των δημοσιογράφων.

Ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο για την υπόθεση αυτή, ισχυρίστηκε επίσης πως «δεν είχε μετοχική σχέση με την Καβάλα, αφού μέτοχος ήταν ο γιός του και όχι ο ίδιος». Επέμεινε επίσης πως γνωρίζει μεν τους συγκεκριμένους παράγοντες των πέντε ομάδων αλλά δεν έχει συνυπάρξει μαζί τους σε κάποιο από τα ποδοσφαιρικά όργανα.

Ο Μ. Ψωμιάδης, όπως είναι γνωστό, παραμένει προσωρινά κρατούμενος μόνο για την υπόθεση των στημένων αγώνων, ενώ εκκρεμεί η δίκη του για την υπεξαίρεση

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments