ΘΑΣΟΣ — 26 Ιουνίου 2012
  • Views252

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Κώστας Παπακοσμάς συμμετείχαν στην τελετή των αποκαλυπτηρίων του μνημείου πεσόντων αεροπόρων Α’ Παγκοσμίου Πολέμου που έγιναν στη Σκάλα Πρίνου Θάσου την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Θάσου Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Φώτης Κρεβάικας, ο Αρχηγός του Στόλου, Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Μαζαράκης.

Εντυπωσιακή ήταν η διέλευση ελικοπτέρων ΑΠΑΤΣΙ και του Πολεμικού Ναυτικού κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του μνημείου και του προσκλητηρίου των πεσόντων.

Ακολούθησε, εκδήλωση στο κτίριο του Καλογερικού του Δήμου Θάσου, με ομιλίες των Πασχάλη Παλαβούζη, Κωνσταντίνου Λαγού και Παναγιώτη Γεωργιάδη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών στους Αρχηγούς της Αεροπορίας, του Στόλου στους ομιλητές της εκδήλωσης αλλά και σε όσους βοήθησαν στην οργάνωση, από τον Δήμο Θάσου.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments