ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 27 Νοεμβρίου 2012
  • Views215

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=U5Sf6h8iK3I[/tube]

Κοινωνικές παροχές τέλος. Ο τίτλος αυτός είναι, από μόνος του, ικανός να αποτυπώσει τα συμπεράσματα από την επίσκεψη του διοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ροβέρτου Σπυρόπουλου στην Καβάλα και την συνάντησή του με τους εκπροσώπους των συνταξιούχων του ΙΚΑ και των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Παρά τις επίμονες αναφορές των όσων παραβρέθηκαν στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία του ΙΚΑ, ουσιαστική απάντηση δεν δόθηκε, καθώς το γενικό συμπέρασμα, όπως το εξέφρασε ο διοικητής του ΙΚΑ ήταν ότι “όσο η χώρα είναι ελλειμματική δεν μπορεί να γίνεται κοινωνική πολιτική” και ότι οι συνταξιούχοι, δηλαδή οι συνήθεις ύποπτοι, θα πρέπει “να βάλουν πλάτη” για να σωθεί το ταμείο και η πατρίδα, γενικότερα. Και όλα αυτά την ώρα που τον Δεκέμβριο θα καταβληθούν κανονικά οι συντάξεις, ωστόσο από τον Ιανουάριο θα ισχύσουν κανονικά οι νέες μειώσεις στις αποδοχές των συνταξιούχων.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=sYw_ybn3src[/tube]

Ακόμα και σε ζητήματα όπως η στέγαση του ΙΚΑ Καβάλας αλλά και οι επιτροπές των ΚΕΠΑ, που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει τα άτομα με ειδικές ανάγκες, οι απαντήσεις που δόθηκαν ήταν αόριστες και ασαφείς.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=-z1PKpRgqY0[/tube]

Και σαν να μην έφταναν αυτό, οι συνταξιούχοι, οι γέροντες και οι ανάπηροι χαρακτηρίστηκαν και ως αγενείς από τον διοικητή του ΙΚΑ, παρόλο που ο ίδιος δεν επέτρεψε την κάλυψη από τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους της συνάντησης που είχε με τους εκπροσώπους των συνταξιούχων και των ΑμεΑ, παρά αρκέστηκε σε αναμνηστικές φωτογραφίες λίγο πριν την έναρξή της.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=jhhnrAr5eF0[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments