ΑΓΡΟΤΙΚΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΒΑΛΑ — 30 Νοεμβρίου 2012
  • Views180

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=e_an8RRfwl0[/tube]

Ο Σύνδεσμος Κτηνοτρόφων Ν.Καβάλας ενημερώνει όλους και ιδιαίτερα τους κτηνοτρόφους και τους πιστωτές τους ότι δεν κατέστη δυνατό να υπάρξει να υπάρξει μέχρι σήμερα συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου με την πολιτική ηγεσία του ΥΠ.Α.ΑΤ., παρά τις προσπάθειες του περιφερειάρχη Α.Μ.Θ., των πολιτικών γραφείων των βουλευτών και προσωπικά κάποιων από τους βουλευτές μας. Έχουμε την πληροφόρηση από όλους ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα πληρώσει όσους παραγωγούς έχουν πρόβλημα με τις αναδασωτέες εκτάσεις στα τέλη Δεκεμβρίου και όχι άμεσα. Όμως την ίδια διαβεβαίωση είχαμε και πριν από ένα μήνα δια στόματος του Υπουργού, για την εβδομάδα από 12-16 Νοεμβρίου .
Πιστέψαμε ότι κανονίστηκε μια συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Χαρακόπουλο για την 28 Νοεμβρίου αλλά την τελευταία στιγμή, ευτυχώς πριν ξεκινήσουμε για την Αθήνα, μας διευκρινίστηκε ότι σε αυτή τη συνάντηση θα παραστεί μόνο ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου. Εμείς μόλις το πληροφορηθήκαμε αποκλείσαμε αυτό το ενδεχόμενο, με αποτέλεσμα η συνάντηση να παραπεμφθεί για το μέλλον. Μπορεί κάποιοι να έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν την πόρτα και να μπαίνουν στα γραφεία των υπουργών χωρίς ραντεβού, όμως εμείς είμαστε της άποψης ότι πρέπει να προσκληθούμε για να μπορεί να γίνει μια τέτοια συνάντηση και να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.
Ενημερώνουμε τους κτηνοτρόφους να εφιστήσουν την προσοχή τους στην επιβίωση των ζώων τους κι όχι στην παραγωγή, διότι δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί για το χρόνο της πληρωμής τους. Να έχουν πίστη στο Θεό, να λυπηθεί τις οικογένειές τους και τα ζώα τους και να διατηρήσει τις ίδιες ήπιες καιρικές συνθήκες που έχουμε μέχρι σήμερα.
Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στη χώρα μας ξεκίνησε. ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments