ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 14 Δεκεμβρίου 2012
  • Views133

Πουλήστε τις βίλες και τα κότερα για να μας πληρώσετε..

Στα όρια της απελπισίας έχουν φτάσει οι υπάλληλοι των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, που παραμένουν για δέκα ολόκληρους μήνες απλήρωτοι! «Το 2012 έχουμε πάρει μονάχα ποσά που καλύπτουν στο περίπου τους μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας, και τώρα διαρρέει ότι θα δώσουν μόνο το δώρο των Χριστουγέννων, φοβούμενοι το αυτόφωρο σε περίπτωση καταγγελίας» δηλώνει χαρακτηριστικά η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Απλήρωτων Εργαζομένων στο Κίνημα.

Απαντώντας σε όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τούς λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα στο κόμμα, τα μέλη της επιτροπής απαντούν: «Πουλήστε τις βίλες και τα κότερα που φτιάξατε!» Το αναφέρουν μάλιστα επί λέξει σε μια σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν. Πληροφορούν τον κόσμο ότι είναι εγκλωβισμένοι, καθώς «ούτε πληρωνόμαστε, ούτε μπορούμε να μπούμε στο ταμείο ανεργίας», ενώ θέτουν τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο και τον διευθυντή Νίκο Σαλαγιάννη προ των ευθυνών τους. «Η απελπισία στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί συνάδελφοι μας υποχρεώνει να δηλώσουμε ότι καθιστούμε απόλυτα υπεύθυνη την ηγεσία του κόμματος και τον διευθυντή για όλη την ψυχολογική φθορά που έχουμε υποστεί, και τους καλούμε να ξεκαθαρίσουν το εργασιακό τοπίο πριν ζήσουμε δράματα που κανείς δεν θέλει, με μόνους και αποκλειστικά υπευθύνους τους προαναφερόμενους».

Να θυμίσουμε ότι το Κίνημα δεν έχει απλήρωτους μόνο τους εργαζομένους αλλά και τους λογαριασμούς. Η ΔΕΗ πριν από μερικές ημέρες αποφάσισε να κόψει το ρεύμα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρχαν χρέη προς την επιχείρηση, ενώ και ο ΟΤΕ είχε αφήσει προς στιγμήν την Ιπποκράτους χωρίς τηλεφωνική σύνδεση.

Αναλυτικά, αυτή είναι η ανακοίνωση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο:

”Η εργοδοσία μάς οφείλει μισθούς 10 μηνών. Το 2012 πήραμε ποσά των 500 ευρώ που καλύπτουν περίπου μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας και τώρα “διαρρέουν” ότι θα δώσουν μόνο το δώρο των Χριστουγέννων, φοβούμενοι το αυτόφωρο σε περίπτωση καταγγελίας.

(Να μη φοβούνται… απλά να είναι σίγουροι ότι ήδη έχουμε έτοιμες τις καταγγελίες, που θα φτάσουν στις Αρχές πέντε λεπτά μετά τη λήξη της προθεσμίας της καταβολής του δώρου…)
Δηλώνουμε επίσης ότι η τρομοκρατία που ασκούν “νέοι σωτήρες” του Κόμματος ώστε “να κάτσουμε στα αβγά μας γιατί δεν θα πάρουμε ούτε σεντς” δεν θα τους βγει σε καλό.

Τέλος, θα θέλαμε να πούμε στα νέα “παλιά” μεγαλοστελέχη, όταν μας μιλούν για κατανόηση, να σκεφτούν ότι αυτοί και οι οικογένειές τους είναι “χορτάτοι”, και κάτι άλλο… επειδή μας ρωτούν για το πού θα βρουν τα λεφτά να μας πληρώσουν, έχουμε απάντηση…
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!!!”.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments