ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΞΑΝΘΗ — 09 Μαΐου 2013
  • Views227
-Δεν άφησαν ούτε βίδες πίσω τους οι δράστες. Επιστράτευσαν ακόμη και φορτηγό για να μεταφέρουν τη λεία τους
-Έδρασαν το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, με στόχο την τριών μέτρων σιδερένια πόρτα των νεκροταφείων  
 
Χωρίς πόρτα άφησαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες τον χώρο των δημοτικών κοιμητηρίων Ξάνθης το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα.
Οι δράστες που κινήθηκαν ακαριαία και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον φύλακα των νεκροταφείων αφαίρεσαν την σιδερένια πόρτα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του χώρου των κοιμητηρίων και τράπηκαν σε φυγή. Χρησιμοποιώντας ειδικά σύνεργα και κατά πάσα πιθανότητα μεγάλο όχημα, πιθανώς φορτηγό, ξήλωσαν στην κυριολεξία την πόρτα και τη μετέφεραν χωρίς να αφήσουν ούτε… βίδα!
Προσωρινά ο δήμος τοποθέτησε σύρματα στη θέση της πόρτας, ώστε να μην μοιάζει ξέφραγο αμπέλι ο χώρος των κοιμητηρίων, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται η αντικατάσταση της πόρτας, διαδικασία που θα κοστίσει περίπου 500 ευρώ στον δήμο Ξάνθης. «Εκμεταλλεύτηκαν το ότι ήταν Πάσχα για να δράσουν και να κλέψουν την πίσω πόρτα» αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης μιλώντας στο ThrakiToday.com
Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται περιστατικό κλοπών στον χώρο των κοιμητηρίων που βρίσκεται δίπλα στον οικισμό αθιγγάνων, με πιο πρόσφατα τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά επιθέσεων σε πολίτες που επισκέπτονταν τον χώρο.
Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments