ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 31 Ιουλίου 2013
  • Views207

«Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες τις “οργισμένες δηλώσεις” του κ. Γιώργου Καλαντζή, βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπροέδρου της Βουλής, την κριτική που ασκεί κατά της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, τους ακραίους κι αδικαιολόγητους αφορισμούς του κατά της …Κομοτηνής.

Αδυνατώ να κατανοήσω τη σκοπιμότητα τους. Η προσέγγιση είναι υπερβολική και σε λάθος κατεύθυνση. Τον δικαιολογώ…

Απουσιάζοντας επί μακρόν από την Καβάλα είναι λογικό κάποια πράγματα να μην τα γνωρίζει ή να μην τα γνωρίζει στη πραγματική τους διάσταση.

Θερμά τον παρακαλώ να ενημερωθεί. Να μας επισκεφθεί στο Διοικητήριο, να μάθει τα νέα μας, τις δράσεις μας, τις ανάγκες που υπάρχουν ώστε να τις υποστηρίξει σε κεντρικό επίπεδο. Τον περιμένω.

Ταυτόχρονα, μπορούμε κι εμείς να τον βοηθήσουμε στην προσπάθεια που ανέλαβε να κάνει για το 12%, προσπάθεια που έως τώρα δεν έχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, παρά μόνο επικοινωνιακά οφέλη για τον ίδιο.

Τον τελευταίο χρόνο δεν είμαι σε θέση να αναφέρω κάποιο θέμα που αφορά την Περιφερειακή Ενότητα της Καβάλας ή την Περιφέρεια με το οποίο ασχολήθηκε και το διεκπεραίωσε προς όφελος της περιοχής μας, ως κυβερνητικός βουλευτής.

Όλοι οι άλλοι συνάδελφοί του με κάτι ασχολήθηκαν, προσπάθησαν και κατάφεραν τουλάχιστον να κάνουν γνωστά τα προβλήματα της περιοχής μας. Συνεργαζόμαστε άψογα μαζί τους.

Το αν η Περιφέρεια μέσα σε αυτήν την λαίλαπα που πλήττει τη χώρα, κατόρθωσε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις ή σε κάποια θέματα να είναι με τους πρωτοπόρους, σίγουρα δεν οφείλεται στον κύριο Καλαντζή και στην πολιτική που υπηρέτησε και υπηρετεί πιστά τα τελευταία χρόνια και μάλιστα από υψηλές θέσεις. Ας κάνει τουλάχιστον την αυτοκριτική του.

Στην Καβάλα, ευτυχώς, γνωριζόμαστε όλοι καλά…».

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments